Blog

Kirjoitamme paljon ja asiaa. Ajatuksiamme markkinoinnista, alan tuulista ja ilmiöistä, joista vain on pakko sanoa sananen tai pari.

11/03/2014

Avalonin ihmeelliset 20 vuotta

Yrityksemme sai alkunsa vuoden 1994 helmikuussa. Elettiin haastavaa aikaa, lama oli pohjoisessa kovimmillaan ja moni yritys vaikeuksissa. Silti päätimme hypätä oman yrityksen ruoriin uskoen, että jos nyt pärjäämme kovalla työllä, niin kyllä sitten nousukaudellakin. Ja niin on käynyt.

15/11/2013

Identiteetin jäljillä

Bloggaaminen on hyödyllistä: huomasin olevani identiteettikriisissä. Käytössäni olisi loistava areena ruotia päivänpolttavaa uutista tai havaintoja kuluttajan arjesta – ikiomana mielipiteenä, omin sanoin.

30/10/2013

Miten valmistaudut kohtaamaan 2020-luvun kuluttajan?

Asiakasymmärrykseen, dataan ja analytiikkaan perustuvaan markkinointiin toimintansa pohjaava yritys on tutkimusten mukaan viisi kertaa menestyksekkäämpi kuin datan hyödyntämättä jättävä kilpailijansa.

22/10/2013

Mis miun ideain on?

Jokainen tarvitsee tilan, jossa ideat kuplivat. Vaahteramäen Eemelille se taisi olla verstashuone, jonne hän joutui kepposia tehtyään. Siellä miettiessä syntyikin sitten melkoinen kokoelma puu-ukkoja.

30/09/2013

Kohtaamisia kivan kanssa

Liukumäki on esimerkiksi alumiinista tai muovista valmistettu keinotekoinen alamäki, jota pitkin lapset voivat hauskanpitomielessä laskea. Liukumäen luonnollinen elinympäristö on leikkipuisto, jossa tavataan yleisesti myös keinuja ja hiekkalaatikoita.

Näytä lisää >