Blogi

Kirjoitamme paljon ja asiaa. Ajatuksiamme markkinoinnista, alan tuulista ja ilmiöistä, joista vain on pakko sanoa sananen tai pari.

18/12/2014

Markkinointi vuonna 2015 – muista ainakin nämä

Markkinoinnin tekeminen on viime vuosina ratkaisevasti muuttunut. Mitä markkinointi-ihmisten olisi syytä pitää mielessä suunnitellessaan vuotta 2015?

11/12/2014

Taiteilijoiden perilliset

Mitä tekemistä tarinoilla ja taiteella on yritystoiminnan kanssa? Paljonkin, kertoo blogimme.

04/12/2014

Sisältömarkkinointi – mitä uutta markkinointitaivaan alla?

Yritysten on edelleen ja entistäkin paremmin tunnettava asiakkaansa, määriteltävä olemassaolonsa tarkoitus ja asiakashyöty, kiteyttävä lupauksensa. Jos nämä perusasiat eivät ole selvät, sisältömarkkinoinnin toimintatapa muuttuu vain tehottomaksi räiskinnäksi ja härdelliksi.

27/11/2014

Yhteistyökumppani suukon sai

Se on jälleen ajankohtainen, tuo ilmiö nimeltä yritysjoululahja. Ei ole sama, mitä pukki yhteistyökumppaneille kiikuttaa.

20/11/2014

Markkinoinnin tuliaisia maailmalta

Asian vierestä #susijengi #streetdance #cookieshot

14/11/2014

Mielenkiintoinen sisältö löytää katsojansa

Nykyaikana laadukkaiden videoiden tekeminen on kustannustehokasta, eikä mediatilaa ja -aikaa tarvitse ostaa, kuten ennen Youtubea.

13/11/2014

Palveluksessasi: ideatehdas

Ideointi on luovan mainostoimiston ammattiosaamista siinä, missä veitsen käyttö kirurgille. Se ei ole päämäärätöntä haahuilua, inspiraation etsimistä tai sattumankauppaa.

07/11/2014

Nettideittailu – itsensä kohdennettua markkinointia

Miesten selfiet otetaan nenäkarvaperspektiivistä, lihaksia pitää esitellä tietenkin ja parhaimmillaan julkiseen profiiliin tungetaan kuva pullottavista valkoisista alushousuista, aivan kuin se tekisi vaikutuksen naisiin.

Näytä lisää >

Tontut paljastavat Avalonin joulukalenterissa parhaat markkinointikikat ja arpovat samalla joululahjoja!