Uutiset

Avalonin uusimmat, kohutuimmat ja puhutuimmat. Tapahtumia kyliltä ja maailman meriltä. Onnistumisia, uusia kumppanuuksia ja muuten vain hyviä juttuja.

19/08/2015

AAPO uudistui!

Avalonin projektiviestinnän työkalu Aapo on saanut uuden ilmeen. Uudistuksen taustalla on käyttöliittymäpäivitys, joka paitsi näyttää entistä paremmalta myös parantaa käytettävyyttä.

08/06/2015

Avalonin toimitusjohtaja vaihtuu

Jari Laakso siirtyy hallituksen puheenjohtajaksi ja kehittämään uusia liiketoimintoja. Mainostoimistoliiketoimintaa siirtyy vetämään toimitusjohtajana Kati Lanu.

03/06/2015

Ihan pihalla vai ihanalla pihalla?

Avalon toteutti Kuljetuspolarille kesäkampanjan, jossa ollaan ihan pihalla.

29/05/2015

Kansainvälisen verkostomme ICOMin uutisia – poimintoja maailmalta

Esittelyssä ICOMin uusi vetäjä ja muita uutisia toiselta puolelta maailmaa.

27/05/2015

Avalonin Suvireklaamifestivaalit käynnissä – tarjoukset voimassa juhannukseen asti

Kaipaako yrityksesi piristysruiskeen kesäksi? Avalonin kesäkampanja tarjoaa sujuvan sutjakkia ja suoraviivaisen taktisia markkinointitoimenpiteitä akuuttiin kommunikaatiotarpeeseen.

08/05/2015

Maistuvat leivonnaiset herkullisissa pakkauksissa

Pulla- ja konditoriatuotteisiin erikoistuneen F.K. Truben herkkuja on moni maistellut jo isoäidin kahvipöydässä. Tinkimätön laatu perustuu sadan vuoden perinteisiin ja käsityötaitoon yhdistettynä tämän päivän makuvaatimuksiin.

29/04/2015

Vietetäänkö teillä jatkuvaa avointen ovien päivää?

Abloy halusi kesän kynnyksellä muistuttaa tärkeästä asiasta: taloyhtiöiden lukituksesta. Taloissa, joiden avainjärjestelmän patentti on vanhentunut, saatetaan nimittäin tietämättä viettää avoimien ovien päivää...

29/04/2015

Esittelyssä uudet avalonilaiset

Avalonin tiimi on vahvistunut kahdella uudella copywriterilla: Tomi saapui Helsingin toimistoon ja Hilkka aloitti työt Oulussa.

Näytä lisää >