Uutiset

Avalonin uusimmat, kohutuimmat ja puhutuimmat. Tapahtumia kyliltä ja maailman meriltä. Onnistumisia, uusia kumppanuuksia ja muuten vain hyviä juttuja.

08/05/2015

Maistuvat leivonnaiset herkullisissa pakkauksissa

Pulla- ja konditoriatuotteisiin erikoistuneen F.K. Truben herkkuja on moni maistellut jo isoäidin kahvipöydässä. Tinkimätön laatu perustuu sadan vuoden perinteisiin ja käsityötaitoon yhdistettynä tämän päivän makuvaatimuksiin.

29/04/2015

Vietetäänkö teillä jatkuvaa avointen ovien päivää?

Abloy halusi kesän kynnyksellä muistuttaa tärkeästä asiasta: taloyhtiöiden lukituksesta. Taloissa, joiden avainjärjestelmän patentti on vanhentunut, saatetaan nimittäin tietämättä viettää avoimien ovien päivää...

29/04/2015

Esittelyssä uudet avalonilaiset

Avalonin tiimi on vahvistunut kahdella uudella copywriterilla: Tomi saapui Helsingin toimistoon ja Hilkka aloitti työt Oulussa.

28/04/2015

Googlen mobiilipäivityksen vaikutukset – mitä sinun tulee huomioida?

Huhtikuusta eteenpäin mobiililaitteiden Google-hakutulosten kärkeen nousevat mobiiliystävälliset sivustot.

14/04/2015

Sunlines tarjoilee kaupungin kauneimmat illallismaisemat

Sunlinesin henkilöstö- tai asiakastapahtumakampanja sai uutta ilmettä alkuvuodesta Avalonin suunnitteleman konseptin myötä. Sunlines tarjoaa ainutlaatuiset puitteet tapahtumille M/S Emma -laivalla, joka risteilee kaupungin kauneimmissa maisemissa.

31/03/2015

Kansainvälisen verkostomme ICOMin uutisia – poimintoja maailmalta

Avalon edustaa Suomessa maailmanlaajuista ICOM verkostoa. ICOMin yhteistyökumppani löytyy yli sadasta maasta kaikissa maanosissa. ICOM GLOBE -uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi, ja samaan tahtiin tarjoamme uutisia maailmalta teille.

30/03/2015

Kemin Vesi kampanjoi maailman vesipäivänä hanaveden puolesta

Kemin Vesi toteutti maailman vesipäivän kunniaksi Vesi kielellä -kampanjan, jossa kemiläisille jaettiin vesitietoutta ja Kemin peruskoululaisille omat urheilujuomapullot hanavettä varten. Kampanjamateriaalien suunnittelussa kumppanina oli Avalon.

26/03/2015

Uusi kuningas on astunut valtaan

Miten tavallisesta, keski-ikäisestä suomalaiskörrikkäästä tehdään kuningas? Antamalla kaverille kymmeniä tv-kanavia, valtakunnan parasta palvelua ja kuvanlaadun, joka saa naapuritkin kateellisiksi.

Näytä lisää >