Palvelut

Strateginen suunnittelu

Tässä hommassa eivät sooloilijat pärjää. Me uskomme, että parhaat tulokset saadaan avoimella keskustelulla ja vahvalla yhteistyöllä asiakkaan kanssa. Unohdetaan usko – me tiedämme. Yhdessä mennään kalkkiviivoilta maalisuoralle, olipa kyseessä asiakaslupauksen kirkastus, tavoiteprofiilin määritys, kilpailuedun kehittäminen tai digi- ja somestrategia. Erinomainenkaan strategia ei näy eikä kuulu, ellei sitä viedä eteenpäin loistavilla toteutuksilla. Tässäkin asiassa painamme täysillä maaliin saakka, tehokkaat työvälineet apunamme.

Luovat ratkaisut

Luovat ideat ja ratkaisut, jotka konkretisoituvat liiketoimintaasi tukevaksi markkinoinniksi, vaativat paitsi taitoa myös tietoa. Avalonin luova prosessi on systemaattinen toimintatapa, joka näyttää oikean suunnan ja antaa ajatuksille aikaa ja tilaa. Luova oivalluksemme voi lähteä kohderyhmien ymmärryksestä, tuotteen tai palvelun ainutlaatuisuudesta, tavasta toimia tai vaikkapa kilpailutilanteesta – johtaen kampanja- ja kanavasuunnitteluun, jossa on ajatusta. Kohdennetun markkinoinnin lempilapsemme Avalon Promo vie luovat ideamme personoituina asiakkaidesi luo. 

Digitaalinen markkinointi

Digitaalista markkinointia, joka on järkevää, kustannustehokasta ja tyylikästä. Päätelaitteesta riippumatta. Me rakennamme sinulle tavoitteitasi tukevan modernin markkinoinnin kokonaisuuden, jonka osaset vievät kohti samaa maalia: sosiaalisen median ratkaisut, hakukonemarkkinointi, verkkosivut, sähköpostimarkkinointi, verkkokaupat, verkkolehdet, brändihallintatyökalut…Kohdennetun markkinoinnin tarpeissa käytössäsi on Avalon Promo, yksilölliseen kohtaktointiin perustuva kampanjakokonaisuus, jonka avulla tavoitat asiakkaasi paremmin ja teet kauppaa entistä tehokkaammin. 

Projektien hallinta

Jotta jokainen voi keskittyä juuri siihen, minkä taitaa parhaiten, on projektien sujuttava kuin rasvattu. Siksi meillä on asiakas- ja projektinhallintayhteisö AAPO, unelmavävy ja supermies samassa paketissa. Se kerää kaikki projektiin liittyvät aineistot yhteen paikkaan, jolloin briiffit, luonnokset, kommentit, korjauskierrokset ja lopulliset tiedostot ovat kaikkien osapuolten saatavilla helposti ja nopeasti. Myös sinun ja apukäsiesi, olittepa tien päällä tai kotitoimistolla. Kukaan meistä ei enää halua ajatella elämää ilman AAPO:a.

Tulokset ja seuranta

Markkinointi ilman tulosten mittaamista ja analysointia on kuin yrittäisi ohjata autoa ilman rattia. Tieto siitä, miten markkinointi onnistui on tärkeää sinulle,  mutta myös meille. Sen avulla voimme kehittää ja ohjata toimenpiteitä aina oikeaan suuntaan, digitaalisessa ratkaisuissa vieläpä varsin nopeasti.

Kansainvälinen osaaminen

Olemme ICOM:in, maailman suurimman itsenäisten toimistojen verkoston, Suomen edustaja. Sen ansiosta kykenemme tarjoamaan yrityksellesi paikallista asiantuntijuutta yli 100 maassa – suuria ketjutoimistoja alhaisemmalla kustannustasolla. ICOM-ammattilaisemme kautta maailman ovat apunasi, kun haluat hakea kasvua Suomen rajojen ulkopuolelta tai vasta haistella tuulia tietyn kohdemaan markkinassa.