Avalon kangaskassi-kisa

Avalonin kangaskassi-kisa

Hei Sinä 15-20-vuotias nuori!

Tykkäätkö piirtää, teet mielelläsi kuvituksia tai sinussa piilee tulevaisuuden visuaalinen suunnittelija? Jäitkö ilman kesätöitä tai muuten vain kaipaat mukavaa tekemistä kesääsi? Meillä on Sinulle tehtävä; osallistu Avalonin Kangaskassi-kisaan!

Miksi osallistuisit?

Me Avalonilla tarvitsemme oman kangaskassin, mutta suunnittelijamme ovat niin työn touhussa, etteivät he ennätä työstämään sitä. Tähän kaipaammekin Sinun apuasi!

Sinun ei kuitenkaan tarvitse tuhlata aurinkoisia kesäpäiviä vain huvin vuoksi. Kisan päätyttyä tuomaristo (Avalonin visuaaliset suunnittelijat) valitsee kolme parasta työtä, jotka palkitaan. Voittaja saa huikeat 300€, toiselle sijalle tullut 200€ sekä kolmanneksi sijoittunut 100€! Voittajan työ pääsee myös komeilemaan Avalonin kangaskassien kylkeen.

Mitä Sinun täytyy tehdä?

Me Avalonilla haluamme luoda asiakkaille hienoja ja muistettavia kokemuksia. Tehtävänäsi on kuvittaa tilanne tai asiat, joista Sinulle tulee paras fiilis. Paras fiilis voi liittyä mihin aiheeseen, asiaan tai tilanteeseen tahansa. Anna luovuutesi kukkia ja päästä ideasi rohkeasti valloilleen!

Kisan säännöt

  1. Olet iältäsi 15-20 vuotta.
  2. Kuvituksesi aiheena saa olla mitä tahansa, mikä tuo sinulle parhaan fiiliksen.
  3. Avalonin pitää näkyä kuvituksessasi, esimerkiksi logomme tai pelkkä ”A” työssäsi riittää.
  4. Työsi kuvitus tulee tehdä yksivärisenä mustalla värillä valkealle pohjalle. Saatamme kuitenkin kääntää kuvan mustaan kassiin valkoisella painatuksella.
  5. Saat vapaasti päättää, millä tavalla teet työsi. Voit esimerkiksi piirtää, maalata tai tehdä työsi jollain sähköisellä työkalulla esimerkiksi Paintilla. Painatus kangaskassiin tulee A4-kokoisena eli 30 cm x 21cm. Lähetä valmis versiosi meille sähköisessä muodossa.
  6. Palauta työ 14.8.2017 klo 21 mennessä alla olevan lomakkeen kautta. Määräajan jälkeen palautettuja töitä ei oteta mukaan kilpailuun.
  7. Osallistumalla kisaan hyväksyt, että Avalon saa työsi muokkaus- ja käyttöoikeudet. Työtä saatetaan muokata pienimuotoisesti, jotta sen painokelpoisuus sekä Avalonin brändinmukaisuus säilyvät kassissa. Työn tekijänoikeudet säilyvät kuitenkin sinulla.
  8. Voimme jakaa kuvia saapuneista töistä jo ennen kisan päättymistä Avalonin somekanavissa.
  9. Yhteystiedot kerätään ainoastaan voittajien yhteydenottoa varten. Tietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.
  10. Kilpailuun osallistuessasi vahvistat lukeneesi sääntömme ja samalla sitoudut noudattamaan niitä. Alaikäisen osallistujan huoltajan tulee hyväksyä osallistuminen ja työn lähettäminen kilpailuun. Huoltajan tulee myös hyväksyä voittajan nimen julkaisu ja palkinnon lunastaminen.