Tuoreen asiakkaamme Spectral Enginesin ratkaisukonsepti palkittiin terveyden ja hyvinvoinnin edistämisestä

Olemme aloittaneet vuoden alussa markkinointiyhteistyön Spectral Enginesin kanssa. Kotimainen teknologiayritys on kehittänyt huipputehokkaan mikroanturin, joka mahdollistaa tarkan spektroskooppisen analyysin. Teollisuuskäyttöön soveltuva patentoitu teknologia on kehitetty yhdessä VTT:n kanssa. Pienikokoiset ja kustannustehokkaat MEMS-pohjaiset spektrianturit tarjoavat sekä teollisille että kuluttajapuolen laitevalmistajille nopean ja kustannustehokkaan keinon hyödyntää valmiiksi tuotteistettua ratkaisua oman tuotekehityksensä pohjana.

Avalonin ja Spectralin yhteistyömalli on tiivis ja tavoitteena on tuottaa markkinointia ja viestintää kokonaisvaltaisesti ulkoistettuna palveluna. Ensin aloitamme luomalla vahvan yritysidentiteetin, kirkastamalla ydinviestit sekä laatimalla kokonaisvaltaisen markkinointi- ja viestintäsuunnitelman. Seuraavassa vaiheessa otetaan markkinoinnin automaatio käyttöön ja aloitetaan konseptin, tavoitteiden ja vuosikellon mukainen jatkuva sisältömarkkinointi.

Spectral Enginesin kehittämä Food Scanner -ratkaisukonsepti on juuri palkittu Euroopan Unionin Horizon Prize -palkinnolla. Kilpailussa haettiin ratkaisuja, jotka edistävät ruokaan liittyvistä ongelmista, kuten ylipaino, diabetes ja ruoka-aineallergiat, kärsivien ihmisten terveyttä. Food Scanner auttaa selvittämään ruoan todellisen koostumuksen helposti, nopeasti ja tarkasti.

 

Lue lisää: