Asiakkuusjohtoon uutta vahvaa osaamista

Avalonin iloiseen ja osaavaan joukkoon on huhtikuussa liittynyt KTM Karin Gummerus, rooliin Client Director – Business Developer. Karinilla on monipuolinen HRD:n ja markkinoinnin tausta sekä vankkaa kokemusta eri toimialoilta. Hän on toiminut pitkään valmennuskonsulttina, ensisijaisena vastuualueenaan ja mielenkiinnon kohteena myynnin ja markkinoinnin valmennusohjelmien kehittäminen ja vetäminen. Kokemusta löytyy myös monipuolisista rekrytointi- ja henkilöarviointitehtävistä sekä ylimmän johdon ja asiantuntijoiden suorahauista. Yritysten liiketoiminnan ymmärrys ja kriittisten menestystekijöiden määrittäminen ovat eri työtehtävissä olleet yhteinen nimittäjä.

Viimeiset viisi vuotta Karin on vastannut sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä muutosvaiheessa olevassa organisaatiossa. Johtoryhmän jäsenenä hän on aktiivisesti osallistunut toiminnan kehittämiseen sekä yrityskulttuurin, arvojen ja strategian jalkauttamiseen läpi organisaation. Tärkeä osa hänen työtä on myös ollut yritysidentiteetin ja työnantajamielikuvan vahvistaminen.

Asiakkailleen Karin haluaa toimia strategisen suunnittelun sparrauskumppanina, ja kehittää tuloksellista ja tavoitteellista markkinointia. Käytännön markkinointiaktiviteetit ovat tänä päivänä yhä enemmän monimediaalisia ja mitattavia.

-Juuri Avalonin kirkas fokus tämän päivän markkinoinnin tekemisessä vakuutti minut siitä, että tässä tarinassa haluan olla mukana. Intohimoni on saavuttaa vaativia tavoitteita ja tarkastella asioita uusista näkökulmista, Karin sanoo. Olen äärimmäisen innostunut uudesta tehtävästäni, jossa yhdistyvät konsultatiivinen asiakastyö ja bisneksen kehittäminen markkinoinnin keinoin. Olen jo ensimmäisen Avalon-viikkoni aikana huomannut, kuinka paljon osaamista meillä onkaan talossa. Tulee olemaan mahtavaa olla osa tätä porukkaa!

-Olemme todella iloisia siitä, että saamme Karinin joukkoomme. Modernissa markkinoinnissa liiketoimintastrategian keskeiset teemat ja asiakasymmärrys muodostavat perustan ja asiakasdialogin sydämen. Asiakkaamme toivovat markkinointikumppanilta nimenomaan liiketoiminnan ymmärrystä ja tämä on yksi osa-alue, jossa haluamme olla vahvoja, iloitsee Kati Lanu.

Rohkeus, nopea omaksumiskyky sekä asioihin tarttuminen ja tulosten aikaansaaminen kuvaavat Karinin luonnetta ja hän nauttii työstä, jossa oppii uutta joka päivä. Tiivis tiimityö, johon sisältyy asiakastarpeiden kartoittaminen, ratkaisujen esittäminen sekä laadukkaiden palvelujen loppuun vienti ovat hänen vahvuusalueitaan.

-Kyllä tavoitteenani on aina asiakkaan odotusten ylittäminen, Karin lupaa.

Vapaa-aikanaan Karin nauttii ulkoilusta luonnossa ja vilkkaista keskusteluista ruokapöydän ympärillä hyvässä seurassa. Perheeseen kuuluu kolme lasta, jotka pitävät Karinin valppaana ja liikkeellä.

 

Ota yhteyttä Kariniin viimeisten kuulumisten päivitystä varten!

Lue lisää Karinin LinkedInistä.