Avalon kasvaa – haemme Ouluun ja Helsinkiin uusia työkavereita!

Avalonin erikoisosaamisalaa on kokonaisvaltaisten asiakaskokemusten ymmärtäminen ja markkinoinnin suunnittelu, toteutus ja kehittäminen. Suhtaudumme intohimoisesti digiin, moderniin markkinointiin sekä luoviin toteutuksiin. Asiakas on meille kumppani, jonka liiketoimintaa ja markkinointia haluamme kiihdyttää uudelle tasolle.

Olemme terveystarkastaneet strategiamme ja hioneet palvelutuotantomme timanttiseksi. Sen myötä toimintamme sekä asiakkuutemme ovat merkittävässä kasvussa. Tarvitsemme nyt lisää innostuneita modernin markkinoinnin tekijöitä tiimiimme sekä Helsingissä että Oulussa.

Haussa on:

– Copywriter Helsinkiin
– Community Manager Helsinkiin
– AD / Concept Designer Helsinkiin
– Digiprojektipäällikkö Ouluun
– Copywriter / Community Manager Ouluun
– Technical Specialist Ouluun
– AD / Concept Designer Ouluun

Avalon on tällä hetkellä 23 markkinoinnin ammattilaisen työpaikka, jolla on toimistot Helsingissä ja Oulussa. Meillä on innostunut ja ihana työyhteisö, johon on helppo sujahtaa ja tykästyä. Meillä on matala organisaatio, reilu meininki, laaja kirjo mielenkiintoisia asiakkuuksia ja hyvät työsuhde-edut. Panostamme myös osaamiseemme jatkuvasti: meillä on koko henkilöstöä koskeva koulutusohjelma, jonka mukaan jatkuvasti terotamme kynsiämme modernin markkinoinnin asiantuntijoina.

Lue työpaikkailmoitukset: avalon.fi/duuniin ja jätä hakemus pikaisesti. Paikat täytetään sitä mukaa, kun oikeat tyypit osuvat haaviin.