AVALON LÄHTI LENTOON!

Ihminen on aina halunnut lentää kuin lintu ja pian se on mahdollista aivan Helsingin keskellä. Fööni-vapaalentotunneli avataan 20.9.2018 Kalasataman Kauppakeskus Redissä ja me avalonilaiset kävimme testaamassa uuden asiakkaamme elämystarjontaa jo nyt.

Ihan liioittelematta on sanottava, että kokemus oli super-hyper-hieno. Ensin ryhmällemme järjestettiin tiivis koulutus, jonka jälkeen puimme varusteet päälle ja astuimme yksitellen lentotunneliin. Kun 20 metriä korkeaan lasilieriöön ruvetaan puhaltamaan ilmavirtaa parhaimmillaan 300 kilometrin tuntivauhdilla ja lentäjä nousee ilmaan, tunne on sama kuin laskuvarjohyppääjällä kuuden kilometrin vapaapudotuksessa. Nostetta ja haastetta siis riitti, mutta lentämisen fiilis oli aivan käsittämättömän mahtava. Jes, jes, jes!

Testilennon jälkeen kaikki meistä olivat yksimielisiä siitä, että Fööniä pitää suositella ihan kaikille. Kaveriporukoille, firmoille, extreme-urheilijoille, nuorille, vanhoille ja vaikka lentopelkoisille. Niin hienoa vapaalento on.

Jos ja kun haluat itse kokea jotain poikkeuksellista tai tarjota ystävillesi, tiimillesi tai asiakkaillesi ikimuistoisen elämyksen, tutustu vapaalentämiseen osoitteessa fööni.fi. Seuraa myös Föönin some-kanavia (FB, Instagram, LinkedIn) ja muiden lentäjien huikeita tunnelmia.

Hyviä adrenaliinitrippejä kaikille ja Föönille suurkiitos luottamuksesta!

Ps. Facessa on nyt kisa, josta voit voittaa lennot itsellesi ja kaverillesi. Käy katsomassa ja osallistu! Kisa on käynnissä 22.8.2018 asti.