Insiktsfull marknadskommunikation skapar positiva kundupplevelser

Vår passion för människor, företagsverksamhet och innovation, vårt intresse för mångfasetterade och därför så intressanta köpprocesser, och vår långa erfarenhet av digitala kommunikationslösningar och multikanalsmarknadsföring – allt detta och lite mer gör oss till en modern marknadsföringsexpert. Förutom påhittig kommunikation tror vi att marknadsföring är äkta handlingar, uppmärksamhet och omtänksamhet.

Vi tror att sådana idéer och storyn som skapar känslor är marknadskommunikationens hjärta. Avalon finns till för att skapa uppfinningsrika marknadsföringsidéer, som stöder människors känslomässiga engagemang och förnuftigt beslutsfattande.

Vad gör vi?

1. Grunden för all marknadsföringsverksamhet

Vi kristalliserar fram det som skiljer ditt företag från andra, det som gör er, era budskap och er story unika. Tillsammans framkallar vi det sätt som ert företag och varumärke låter, ser ut och känns.

2. Innehållsmarknadsföringsstrategi

Ju mer övervägd er innehållsmarknadsföringsplan är desto bättre stöder den de val ni gjort för att boosta er verksamhet. Vi skapar rum för inspiration under hela kundresan ­– i egna, förtjänade och köpta kanaler.

3. Planering och produktion av marknadsföringsmaterial

Vi gör fortfarande sådant som reklambyråer alltid gjort – till olika behov och möten under hela kundresan. Fråga mer om kreativ kampanjplanering, grafisk design och förpackningsdesign.

4. Socialt lyssnande, analytik och rapportering

Vet du vad man pratar om ert varumärke eller hurudana tankar ert företag väcker? Med hjälp av våra tjänster inom socialt lyssnande, analytik och rapportering avslöjas publikens och kundernas uppfattning om ert företag.

Avalon är en sandlåda där dryga tjugo professionella bygger sandslott. En ritar, en kodar, en tredje editerar. En del berikar information, några tolkar strategier och (resten) skriver copy. Vår gemensamma nämnare är att vi alla gärna bryter oss ut från våra bekvämlighetszoner.

Medlem av ICOM network

När det är dags att fokusera på tillväxt bortom Finlands gränser slår vi ihop oss med experter i ICOM, världens största nätverk av självständiga byråer. Och naturligtvis hjälper vi till då våra ICOM vänner och deras kunder vill landa på den finska marknaden.

icom-member-logo-gold

Kontakta oss

Vi har kontor i Helsingfors och Uleåborg, men i praktiken jobbar vi över hela landet.

Ring eller skicka e-mail till mig. Det går bra på svenska.

 

Pete Laakso, CEO

+358 400 863 007

pete.laakso@avalon.fi