<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1570276&amp;fmt=gif">
Skip to content
Ota yhteyttä! >

13.11.2023

Avalonin tarjoama laaje­nee kansain­välisen kasvun raken­tamiseen

Artboard – 10

Avalon perustaa kansainvälisen kasvun -tiimin ja tarjoaa asiakkailleen entistä monipuolisempaa ja vahvempaa tukea viennin käynnistämiselle ja kasvattamiselle, tuotekehityksen ja tuotannon lokalisoimiselle sekä kysynnän luonnille uusilla markkina-alueilla.

Avalonin kansainvälistymistiimiin on liittynyt yli 25 vuotta Saksassa suomalaisyritysten vienninkonsulttina toiminut Mika Wilska. Hänen ansiostaan Avalonilta löytyy nyt syvällinen kielen, kulttuurin ja markkinan ymmärrys sekä laajat jakelutie- ja muut kontaktiverkostot Saksan, Itävallan ja Sveitsin muodostamalla DACH-alueella.

Saksassa sijaitsevan satelliittitoimiston ansiosta Avalon voi tukea asiakkaitaan vientitoiminnan käynnistämisessä ja arjen toiminnan hallinnassa hyvin konkreettisesti tarjoamalla heidän tuekseen paikallisen saksankielisen kontaktihenkilön.

Avalonin syvällinen markkinoinnin, brändinrakennuksen sekä digitaalisen liiketoiminnan ja teknologian osaaminen tekee siitä houkuttelevan kumppanien kaikille yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita laajentumaan Pohjoismaihin ja Baltiaan. Avaloniltä löytyy yli viidentoista vuoden aikana rakennettu kattava kansainvälinen kontaktiverkosto, minkä ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme tukea kansainvälistymisasioissa kaikkialla maailmassa.

”Olen toiminut suomalaisten innovaatioiden kansainvälistämisessä saksankielisellä markkina-alueella jo toistakymmentä vuotta. Ekologisille ja teknologisesti kehittyneille innovaatioille on suuri kiinnostus DACH-alueella. Avalonin kansainvälisen kasvun -tiimin avulla pystymme tukemaan vientiin tähtääviä yrityksiä niin liikkeenjohdon strategisen kuin operatiivisen markkinoinnin alueella”, Mika Wilska, Director, DACH Business Development, kertoo. ”DACH-markkina-alue on suuri – 100 miljoonaa kuluttajaa – mutta samalla markkina on haastava ja vahvasti kilpailtu. Siksi huolellinen valmistautuminen markkinoille menoon on äärimmäisen tärkeää”, hän lisää.

”Avalon eroaa asiakaskeskeisyyden ja innovointikyvykkyytensä ansiosta tavanomaisista kansainvälistymiskonsulteista. Asiakkaamme saavat meiltä liiketoiminta- ja palvelukehityksen, markkinoinnin sekä teknologian yhdestä talosta. Uskonkin, että olemme kokonaisvaltaisesti vaikuttavin liiketoiminnan kehityskumppani, mitä markkinasta löytyy”, kertoo Avalonin myynti- ja markkinointijohtaja Jari Laakso.  

Lisätietoja:
Jari Laakso, Chief Sales and Marketing Officer
puh. 0400 587 253
jari.laakso@avalon.fi

Tutustu

 

Monipuolista tukea viennin käynnistämiselle sekä kysynnän luonnille uusilla markkina-alueilla.