1. Kaffe_8M0A4657_vaaka 1200x800

CASE: CANON KAFFEGRAM

Kaikki rakastavat koirakuvia!

Tällä ajatuksella lähdimme toteuttamaan valokuvauskampanjaa yhteistyössä pitkäaikaisen asiakkaamme Canonin kanssa.

Halusimme tarjota vaihtoehtoisen näkemyksen ammattimaiseen valokuvaukseen lemmikkikuvien avulla ja tuoda ammattikuvaajien tekniikat kaikkien käyttöön monipuolisilla valokuvausvinkeillä.

3. Kaffe_8M0A1886_vaaka 1200x800

Lähtökohta ja tavoitteet

Kampanjan lähtöajatuksena oli tuoda esiin uusia näkökulmia valokuvauksen eri ominaisuuksista, saada ihmiset kiinnostumaan valokuvaustekniikoista sekä myydä kameroita ja niiden oheislaitteita. Halusimme painottaa harrastajakuvaajille, että alan ammattilaisten vinkeillä ja oikeilla välineillä kuka tahansa voi ottaa uskomattoman hienoja kuvia.

 

Toteutus ja ratkaisut

Kampanja toteutettiin yhdessä ulkoilma- ja toimintakuvaukseen erikoistuneen ammattikuvaajan Harri Tarvaisen ja hänen koiransa Kaffen kanssa. Harri oli kampanjan kuvaajaksi luonteva valinta, sillä hän jakaa Canonin arvomaailman: kaikkein tärkeintä on rohkaista jokaisen intoa valokuvaamiseen.

Avalon teki kampanjakonseptin seitsemään maahan Pohjoismaissa ja Baltian alueella. Kokonaisuus sisälsi Harrin valokuvausvinkkejä esittelevän landing pagen, sosiaalisen median kampanjan seitsemässä maassa, kohdennetun sähköpostin sekä useita instagram-postauksia Canon Nordicin ja Kaffen profiileissa.

Canon Kaffegram

Tulokset

Kaffe-postaukset olivat kolmen viikon aikana Canon Suomen kaikkien sosiaalisen median kanavien suosituimpia postauksia ja keräsivät keskimääräistä enemmän katselukertoja, klikkauksia ja reaktioita.

Seuraa kampanjan tähtiä Instagramissa: @harritarvainen @kaffegram

POHJOISTA VOIMAA

Oulun Sähkönmyynti Oy uudisti kuluttajille suunnatun sähkötuotevalikoimansa, jota tukemaan Avalon teki menestyksekkään markkinointikonseptin ja lanseerauskampanjan. 


Lue lisää

HEEROS

Meillä tehdään taloushallinnon sankareita! Sen ajatuksen kanssa ryhdyimme uudistamaan Heeroksen brändiä ja nyt taloushallinnon ohjelmistoja tarjoava edelläkävijä on huippuiskussa. 


Lue lisää

LEVI SKI RESORT

Levi Ski Resort halusi uudistaa digitaalisen asiakaskokemuksensa. Rakensimme rinneyhtiön palveluista ja käytössä olevista teknologioista selkeän, keskitetyn digitaalisen kokonaisuuden. 


Lue lisää

3stepIT

3stepIT:n ja Avalonin yhteistyön kulmakivinä ovat kokonaisvaltainen kumppanuus, strateginen sisällöntuotanto ja digitaalisten prosessien hiominen tehokkaaksi automaatiota hyödyntäväksi markkinointiohjelmaksi.


Lue lisää

FÖÖNI

Nostetta, haastetta ja vapaapudotuksen riemua! Menestyksekäs lanseeraus viitoitti tien kasvaville kävijävirroille sekä vankan pohjan liiketoimintaa kasvattavalle markkinoinnille.


Lue lisää

SPECTRAL ENGINES

Spectral Enginesin kansainvälinen tarina sai lentävän lähdön, kun Avalon rakensi yritykselle vahvan brändin sekä uuden tavan markkinoida ja tavoittaa kohderyhmiä tukemaan kasvuyrityksen menestystä. Lue lisää