Tyynysota

Copywriter Avaloniin

 

Moi! Iloisesti sanottuna tilanne on se, että Avalonin vahva brändi- ja digiosaaminen sekä kumppanuuteen perustuva palvelumalli tuottaa nyt jatkuvasti uusia asiakkuuksia. Siksi meillä on pohjoisen tai etelän toimistossa erinomaisen copyn kokoinen aukko.

 

Jos olet muidenkin mielestä hauska persoona, loistava kirjoittaja, analyyttinen ajattelija ja mainio konseptinrakentaja, laita heti hakemusta sisään. Meillä pääset hyödyntämään näkemystäsi ja kokemustasi koko modernin markkinoinnin kentässä. Tarkkaa toimenkuvaasi ei tarvinne määritellä, sillä jos olet haaveidemme kollega, tiedät miten ja missä markkinoinnin mainetekoja tänä päivänä tehdään. Lisäksi pystyt auttamaan sekä kotimaisia että kansainvälisiä asiakkaitamme niin pienissä tarpeissa kuin isoissa linjavedoissa.

 

Käy katsomassa sivuillamme ja Instassa millainen tekemisen meininki meillä on. Näin etäilyn aikana yhteisiä rientoja on luonnollisesti harvemmin, mutta normaalisti Avalonissa maustetaan arkea kaikenlaisella yhteisellä kivalla ja ylläpidetään rennon letkeää työkulttuuria.

Mikäli digipainotteinen vaikuttaminen kiinnostaa ja näet itsesi osana hauskaa porukkaamme, lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 30.4. mennessä. Kutsu tapaamiseen voi tulla jo ennen hakuajan päättymistä.
Lisätietoja tehtävästä saat tarvittaessa Jari Laaksolta, p. +358 40 058 7253.

Tutustu meihin ja tapaamme tehdä: www.avalon.fi / avalon_gram

 

JÄTÄ TÄSTÄ HAKEMUS

 

iLOQ

Saimme yhdessä iLOQ:in kanssa Formula 1 -tähti Kimi Räikkösen mm. hyppäämään pommin uima-altaaseen sekä seikkailemaan sveitsiläisissä vuoristomaisemissa.


Lue lisää

3stepIT: Walk the Talk -somekampanja

Asiakkaallamme 3stepIT:llä on monivuotinen ympäristövastuullisuusprojekti, johon he toivoivat meiltä vuonna 2019 uutta sisältökonseptia.


Lue lisää

Alertum

Alertum valitsi Avalonin parantamaan verkkosivustonsa käytettävyyttä ja uudistamaan sen ilmeen julkaisujärjestelmän vaihdon yhteydessä.


Lue lisää

Canon Kaffegram

Kaikki rakastavat koirakuvia! Tällä ajatuksella lähdimme toteuttamaan valokuvauskampanjaa yhteistyössä pitkäaikaisen asiakkaamme Canonin ja valokuvaaja Harri Tarvaisen kanssa. 


Lue lisää

Fööni

Nostetta, haastetta ja vapaapudotuksen riemua! Menestyksekäs lanseeraus viitoitti tien kasvaville kävijävirroille sekä vankan pohjan liiketoimintaa kasvattavalle markkinoinnille. 


Lue lisää

Antell

Pitkäaikaisen asiakkaamme Antellin syksy 2019 kului vauhdikkaissa merkeissä, kun vuoden loppupuoliskolla toteutettiin uusi herkullinen markkinointikampanja joka kuukausi.


Lue lisää