Copywriter_Rekry_Avalon

Copywriter Avaloniin

Moi! Tai oikeastaan Hi! Avalonin vahva brändi- ja digiosaaminen sekä kumppanuuteen perustuva palvelumalli rokkaa ja ruokkii kasvua. Siksi tarjolla on nyt loistopaikka suomea ja natiivitasoista englantia kirjoittavalle, hieman jo kokemusta keränneelle copylle Oulun tai Helsingin toimistollamme.

Jos olet hauska persoona, analyyttinen ajattelija ja näkemyksellinen konseptinrakentaja, laita heti hakemusta sisään. Meillä pääset hyödyntämään kokemustasi koko modernin markkinoinnin kentässä – ja mikä parasta, sinua odottaa heti pari supermielenkiintoista asiakkuutta, joita ei ihan jokainen pääse tekemään.

Käy katsomassa kanavissamme millainen tekemisen meininki meillä on, ja millaisella yhteisellä kivalla ylläpidämme rennon letkeää työkulttuuria.

Mikäli digipainotteinen markkinointi kiinnostaa ja näet itsesi osana hauskaa porukkaamme, lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 20.6. mennessä. Kutsu tapaamiseen voi tulla jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä saat tarvittaessa Jari Laaksolta, 040 058 7253 / Pete Laaksolta, 0400 863 007.

Tutustu meihin ja tapaamme tehdä: www.avalon.fi / avalon_gram

 

Jätä tästä hakemus

iLOQ

Saimme yhdessä iLOQ:in kanssa Formula 1 -tähti Kimi Räikkösen mm. hyppäämään pommin uima-altaaseen sekä seikkailemaan sveitsiläisissä vuoristomaisemissa.


Lue lisää

3stepIT: Walk the Talk -somekampanja

Asiakkaallamme 3stepIT:llä on monivuotinen ympäristövastuullisuusprojekti, johon he toivoivat meiltä vuonna 2019 uutta sisältökonseptia.


Read more

Alertum

Alertum valitsi Avalonin parantamaan verkkosivustonsa käytettävyyttä ja uudistamaan sen ilmeen julkaisujärjestelmän vaihdon yhteydessä.


Lue lisää

Canon Kaffegram

Kaikki rakastavat koirakuvia! Tällä ajatuksella lähdimme toteuttamaan valokuvauskampanjaa yhteistyössä pitkäaikaisen asiakkaamme Canonin ja valokuvaaja Harri Tarvaisen kanssa. 


Lue lisää

Fööni

Nostetta, haastetta ja vapaapudotuksen riemua! Menestyksekäs lanseeraus viitoitti tien kasvaville kävijävirroille sekä vankan pohjan liiketoimintaa kasvattavalle markkinoinnille. 


Lue lisää

Antell

Pitkäaikaisen asiakkaamme Antellin syksy 2019 kului vauhdikkaissa merkeissä, kun vuoden loppupuoliskolla toteutettiin uusi herkullinen markkinointikampanja joka kuukausi.


Lue lisää