andreas-strandman-7-XNbkcMc-o-unsplash

PPC SPECIALIST AVALONIIN

Hakukonemarkkinoinnin osaajalle on nyt tarjolla iso ja kiinnostava rooli Helsingin tai Oulun toimistollamme. PPC Specialistina pääset suunnittelemaan, optimoimaan ja kehittämään asiakkaidemme Google Ads -mainontaa ja ohjaamaan analyyttistä digitekemistä. Saat tutkia trendejä, hyödyntää dataa, kokeilla, testata ja etsiä parhaita kampanjarakenteita yhdessä asiakaskohtaisten tiimien kanssa.

Toivomme, että digimarkkinoinnin teknologiat ovat jo tuttuja ja sinulla on aikaisempaa kokemusta Google Adsin, Google Analyticsin, Google Tag Managerin, Google Data Studion ja Google Search Consolen parista. Lisäksi kokemus SEO-optimoinnista on etu, mutta ei välttämätöntä.

Meillä pääset käyttämään osaamistasi rennossa, mutta kunnianhimoisessa ympäristössä, jossa arvostetaan näkemystä, rohkeaa otetta ja kykyä kertoa miten asiat kannattaa tehdä. Saat siis visioida, toimia asiakasrajapinnassa ja ottaa reilusti oman paikkasi B2B- ja B2C-markkinoinnin asiantuntijana. Työssäsi käytät ajoittain myös englantia ja muukin kielitaito on plussaa.

Jos osaamisprofiilisi on lähellä haettua ja mielenkiintoinen työ supermukavassa porukassa kiinnostaa, lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 30.4. mennessä. Kutsu tapaamiseen voi tulla jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä saat tarvittaessa Jari Laaksolta, p. +358 40 058 7253.

Tutustu meihin ja kivaan työhömme: www.avalon.fi / avalon_gram

 

JÄTÄ HAKEMUS TÄSTÄ

 

iLOQ

Saimme yhdessä iLOQ:in kanssa Formula 1 -tähti Kimi Räikkösen mm. hyppäämään pommin uima-altaaseen sekä seikkailemaan sveitsiläisissä vuoristomaisemissa.


Lue lisää

3stepIT: Walk the Talk -somekampanja

Asiakkaallamme 3stepIT:llä on monivuotinen ympäristövastuullisuusprojekti, johon he toivoivat meiltä vuonna 2019 uutta sisältökonseptia.


Lue lisää

Alertum

Alertum valitsi Avalonin parantamaan verkkosivustonsa käytettävyyttä ja uudistamaan sen ilmeen julkaisujärjestelmän vaihdon yhteydessä.


Lue lisää

Canon Kaffegram

Kaikki rakastavat koirakuvia! Tällä ajatuksella lähdimme toteuttamaan valokuvauskampanjaa yhteistyössä pitkäaikaisen asiakkaamme Canonin ja valokuvaaja Harri Tarvaisen kanssa. 


Lue lisää

Fööni

Nostetta, haastetta ja vapaapudotuksen riemua! Menestyksekäs lanseeraus viitoitti tien kasvaville kävijävirroille sekä vankan pohjan liiketoimintaa kasvattavalle markkinoinnille. 


Lue lisää

Antell

Pitkäaikaisen asiakkaamme Antellin syksy 2019 kului vauhdikkaissa merkeissä, kun vuoden loppupuoliskolla toteutettiin uusi herkullinen markkinointikampanja joka kuukausi.


Lue lisää