Ketterästi käyntiin Facebook-kampanjalla

 

Tuore asiakkaamme Aurora Exchange on vaihtoehtoinen rahoitusyhtiö, joka antaa asiakkaille paremmat lainaehdot kuin mikään pankki. Vertaislaina-alustan toimintamalli on läpinäkyvä ja oikeudenmukainen, luottoluokitus huipputasoa.

Joulukuussa 2016 Aurora kääntyi Avalonin puoleen, jotta innokkaimpien sijoittajien rahat saadaan nopeasti uusiin koteihin. Kampanjan tavoite oli yksinkertainen: johtaa väkeä Auroran nettisivuille ja tehdä vertaislainapalvelu tunnetuksi.

Konseptoimme alle viikossa Facebookiin bannerikampanjan teemalla ”Investoi elämääsi”. Kampanja kohdennettiin Auroran pääkohderyhmälle ja se koostui neljästä kuvallisesta bannerista, joissa oli vaihtuva näkökulma, mutta yhtenäinen viesti.

Lomakaudella käynnistyneen bannerikampanjan tulokset ovat olleet rohkaisevia. ”Facebook-kampanja saatiin ripeästi käyntiin ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä kampanjan raikkaaseen toteutukseen sekä hienoihin tuloksiin. Kampanja on kerännyt hyvin klikkauksia, keskimääräinen klikkihinta on ollut jopa odotettua parempi ja konversioiden määrä on kasvanut”, kertoo Aurora Exchangen toimitusjohtaja Jarno Piironen.

Yhteistyömme nopeaan kansainväliseen kasvuun tähtäävän rahoitusyhtiön kanssa jatkuu uuden Facebook-kampanjan merkeissä. Ensimmäisen kampanjan analysoitujen tulosten perusteella jatkokampanjan tarjousta on päivitetty ja kohdennusta tarkennettu. Optimoidun jatkokampanjan avulla tavoitellaan jälleen uusia huipputuloksia.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!