LISÄÄ SOMEA AVALONIIN

Processed with VSCOcam with f2 preset

Eveliina Haataja aloitti Avalonin Oulun toimistolla Copywriter / Concept Designerina helmikuun alussa. Eveliinan myötä sisältömarkkinointitiimimme digitaalisen markkinoinnin osaaminen kasvaa entisestään, sillä erityisesti markkinointi sosiaalisessa mediassa on Eveliinan tonttia.

Asiakaspersoonat ja kohderyhmien ajattelumalleihin kiinni pääseminen ovat Eveliinan suunnittelun lähtökohta. Aikaisemmin Eveliina on työskennellyt viestintätehtävissä mm. av- ja kulttuurialan sekä liiketoiminnan kehittämishankkeissa, onpa hän toiminut eduskunta-avustajanakin. Vaikka Eveliina painiikin Avalonilla pitkälti sanojen kanssa, kuva – erityisesti liikkuva kuva – on lähellä hänen sydäntään.

Iloa ja inspiraatiota Eveliina ammentaa Marimekon kuosien graafisesta maailmasta ja hyvästä musiikista, joka soi niin töissä kuin kotonakin koko ajan. Eveliinan peruskallio on hänen perheensä, jonka liikkeessä pitävä voima on pian nelivuotiaat tytöt. Ikiomat hetkensä Eveliina käyttää mieluiten lenkkipolulla tai joogasalin harmonisessa rauhassa.

Tervetuloa Avalonille Eve!

Kurkkaa Eveliinan LinkedIn-profiili