Moottoripyörämatkailu mobiiliaikaan – Avalon kehitti edistyksellisen mobiiliapplikaation AulaToursille

 

Vuodesta 2007 moottoripyörämatkoja järjestänyt AulaTours kääntyi Avalonin puoleen voidakseen tarjota asiakkailleen kätevän mobiiliapplikaation, joka korvaa reittikirjan, paperikartat ja erilliset navigaattorit.

Nyt AulaToursin asiakaskunta pääsee nauttimaan matkoistaan aiempaa sujuvammin. Avalonin käyttökokemussuunnittelun ansiosta interaktiivisen kartan avulla suunnistaminen kiinnostavimpiin kohteisiin on helpompaa kuin koskaan aiemmin: kun puhelimen kytkee kypärän äänentoistojärjestelmään, applikaatio antaa ajo-ohjeet navigaattorin tapaan.

Ilmainen applikaatio palvelee AulaToursin paketti- ja omatoimimatkailijoita ja soveltuu moottoripyörämatkailijoiden lisäksi auto- ja karavaanimatkailijoille. Sen avulla matkaajat löytävät mielenkiintoiset matkakohteet, parhaat ajoreitit, suositellut majoitusvaihtoehdot, viihtyisimmät ravintolat sekä kiinnostavimmat nähtävyydet.

Joulukuussa 2016 lanseerattu mobiiliapplikaatio on saatavilla Android- ja iOS-laitteille ja skaalautuu sujuvasti puhelimista tableteille.