Avalon_ruotsi_1200x628_oikeakuvafacebook
< Takaisin listaukseen

Avalon On Tour

21.03.2018

Muutaman kerran vuodessa on hyvä kerääntyä porukalla kokoon, järjestää sisäistä koulutusta ja tiedonjakoa, ryhmäpohdintaa ja kehitystä sekä tietysti vain viihtyä yhdessä. Tänä vuonna halusimme myös tutustua ICOM-kumppaniimme ruotsalaiseen BerntzonBylundiin paremmin.

Laivaristeilyhän on klassikko, mitä sitä perustelemaan. Laivalla on tunnetusti hyvää ruokaa ja juomaa sekä puitteet niin kokoustamiselle kuin yhteiselle viihtymisellekin. Joten tiiviin toimistolla vietetyn ryhmäytymispäivän päätteeksi Kajonin kyydillä punaiseen laivaan! Kolmen tunnin laivakokous sujui varsin asiallisesti toimitusjohtajan katsauksella, yhteisellä vuoden missionjulistuksella, hpj:n draivi- ja motivaatiosparrauksella sekä tehtyjen töiden esittelyllä. Porukka ansaitsi taputukset hyvin tehdystä työstä!

Illalla nautimme sen seitsemän sortin ihanan maistelumenyyn juomineen Gabriellan No Namessa. Aivan mahtavat maut ja jokaiseen sopiva lasillinen eri juomaa. Palvelu oli leppoisaa ja ystävällistä. Ilta jatkui baarissa, karaokesta myöhästyimme, mutta eipä huolta, risteilyn hyvä puolihan on se, että tiedossa on myös paluumatka.

avalonilaiset laivalla

Aamulla soljuimme kauniin saariston läpi aurinkoiseen Tukholmaan ja suuntasimme suoraan kumppanimme BerntzonBylundin kivilinnaan vierailulle. Isäntämme Joachim Berntzon oli järjestänyt meille tiiviin kolmetuntisen, jossa saimme tutustua ryhmän kaikkiin toimistoihin. BerntzonBylundin lisäksi tapasimme Mind Makers PR-toimiston, Wonder Land -tapahtumatoimiston sekä Social Minds -sosiaalisen median osaajat. Kumppanimme kanssa on mahdollisuus rakentaa vahvaa pohjoismaista markkinointiyhteistyötä asiakkaillemme. BBS:ssä tehdään mahtavaa monipuolista työtä sekä yritys- että kuluttajabrändien parissa. Oli erittäin hyödyllistä antaa koko porukalle tilaisuus tutustua BBS:läisiin. Kun tulee tarve ottaa yhteyttä, auttaa puolin toisin tai rakentaa tiimi yli rajojen, ollaan jo tuttuja!

avalonilaiset Tukholmassa

Paluu laivaan sujui ryhmältämme eri seikkailujen kautta. Onneksi kaikki sentään ehtivät laivaan. Kokoustiloissa purimme vielä annetut ryhmätyötehtävät ja kävimme hyvää keskustelua toiminnastamme. Vuorossa olikin sitten risteilyn kakkosilta buffan antimien äärellä. Illan ruokailua sulostutti tasavuosia juhlivien avalonilaisten palkitseminen – onnea Katja ja Antti vielä kerran. Vuoden superawardin saaja eli Vuoden avalonilainen on tänä vuonna Ville, joka sai sylin täydeltä mukavaa – onnea myös Ville! Tämän jälkeen olikin vuorossa illan yllätysnumero eli varjopalkintojen jako: Vuoden Super-Mika, Vuoden Some-lehmä, Vuoden Forrest Gump, Vuoden Metamies ja Vuoden Virolainen palkittiin. Kaikki palkitut olivat varsin otettuja kunniasta.

palkitut avalonilaiset

Loppuilta olikin sitten sitä karaokea ja hippaa. Ja toki yksi tanssivoittokin otettiin himaan, kun Terhi vakuutti risteilyisännän liikeradoillaan. Palkinnon jaoimme tasapuolisesti kaikkien kesken. Tuntui siltä, että pieni toimistomatkamme oli onnistunut – tämän porukan kanssa on ilo tehdä juttuja yhdessä!

Jos pohjoismainen markkinointi kiinnostaa olethan yhteydessä – kerromme miten voimme auttaa yhdessä ICOM-kumppaniemme kanssa!

Topics: Uutiset, Henkilöstö, Tapahtumat

Avalon

Kiinnostaako markkinoinnin maailma teoriassa ja käytännössä?
Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaat juttumme suoraan sähköpostiisi.

 

Tilaa uutiskirje