Canon_uutiskuva_v211
< Takaisin listaukseen

365 tapahtumamarkkinointia – Canon Nordic Business Forumissa

6.10.2016

Pitkäaikainen asiakkaamme Canon päätti osallistua Nordic Business Forum -tapahtumaan ja antoi meille tehtäväksi ideoida, kuinka läsnäolosta vuoden suurimmassa bisnestapahtumassa saadaan täysi hyöty irti. 

Canonin briiffistä Luodaan yhteys yhdessä -videokonseptiin

Kuinka tapahtumavieraille kerrotaan siitä, mitä kaikkea Canon voi heille tarjota yrityspalvelupuolella, siis mahtavien monitoimilaitteiden ja kameroiden lisäksi? Asiakkaamme toivoi videoesittelyä ja PowerPoint-esitystä, jonka voi käydä läpi yhdessä vieraiden kanssa tapahtuman messuosaston ständillä sekä lukuisissa aluetapahtumissa.

Loimme tyylikkään videon, jonka tarkoitus oli kiinnittää vieraiden huomio ja saada heidät kiinnostumaan siitä, mitä Canonilla on heidän yritykselleen tarjota. Ydinviesti oli: ”Canon auttaa hyödyntämään digitalisaation voimia – automaatiota, pilvipalveluja, analytiikkaa ja tietoturvaa – jotta voit palvella asiakkaita ja muita sidosryhmiä tehokkaammin.”

main_nbf_ythd

Videolla kehotimme luomaan yhteyden

  • esitettyjen asioiden välille
  • yrityksesi ja asiakkaidesi välille
  • tiedon hyödyntämisen ja sidosryhmäviestinnän välille
  • sekä Canonin ja asiakasyrityksen välille.

Mistä kaikesta tapahtumamarkkinointimme koostui? 

Mustavalkoisuus ja punainen korostusväri valittiin, jotta video erottuu tapahtuman tietotulvasta tyylikkäänä, dramaattisena ja kunnioitusta herättävänä. Videon kuvasi ja editoi useissa tuotannoissa mukana ollut ja huipputaitavaksi todettu Valtteri Kantanen.

Logiikkana viestien suunnittelussa oli, että videon nähtyään tapahtumavieras haluaa tietää lisää siitä, kuinka Canon hänen yritystään voisi auttaa. Videon tarkoitus on toimia siis herättäjänä ja tiiserinä, kun taas PowerPoint-esityksessä edetään askelta edemmäs ja kerrotaan millä keinoin Canon voi auttaa hyödyntämään digitalisaation voimia liiketoiminnan tehostamisessa ja sidosryhmäviestinnän uudistamisessa.

PowerPoint-esityksen viesti on ”Luodaan yhteys yhdessä”, eli lunastetaan digitalisaation lupaukset yhdessä. Canon auttaa yhdistämään tiedon ja viestit, sekä sinut ja asiakkaasi, tehokkaasti ja tuottavasti. Teeman valintaa tukee sekin, että verkostoituminen on Nordic Business Forumin olennaisinta antia.

Näiden esittelymateriaalien lisäksi toteutimme kutsut NBForum LIVEstream with Canon -aluetapahtumiin, sisältömarkkinointi- ja sosiaalisen media -kampanjan, sekä Helsingin näyttelytilan visuaalisen uudistuksen, jotta aluetapahtumaan osallistuvilla asiakkailla oli runsaasti kiinnostavaa katseltavaa ja paljon keskustelunaiheita.

***

Meiltä luonnistuu niin fyysisten kuin virtuaalitapahtumien markkinointi. Tutustu lisää palveluihimme tai ota suoraan yhteyttä!

Topics: Markkinoinnin kokonaisvaltainen kumppanuus, Luova suunnittelu & tarinankerronta, Tapahtumat

Kristina Lindfors
Senior Copywriter / Marketing Strategist

Kiinnostaako markkinoinnin maailma teoriassa ja käytännössä?
Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaat juttumme suoraan sähköpostiisi.

 

Tilaa uutiskirje