Avalon_Harjoittelijat_Krista_Veera
< Takaisin listaukseen

Digimarkkinointiharjoittelijat vuosimallia 2019

25.06.2019

Avalonin molemmilla toimistoilla on saatu nauttia kevään 2019 aikana kemiläisten invaasiosta, kun digimarkkinointiharjoittelijat Krista Fält ja Veera Puro ovat opiskelleet avalonilaisten hellässä huomassa sosiaalisen median ja digitaalisen markkinoinnin saloja.

Digital Marketing Trainee Krista

Oulun toimiston Digital marketing trainee Krista Fält löysi Avalonin harjoittelupaikaksi netistä googlailemalla, ja vertailevan tutkimustyön perusteella Avalon vaikuttikin tarjolla olevista vaihtoehdoista parhaalta ja teki vaikutuksen ammattimaisella olemuksellaan.

Kristan tie markkinoinnin pariin lähti jo koulusta, kun markkinointi nousi suositusten kärkeen ammatinvalintatesteissä. Lähtö kotikaupungista Kemistä Ouluun ammattikorkeakouluun opiskelemaan myyntiä ja markkinointia oli näin luonteva valinta. Nyt kolmas vuosi opintojen parissa on tulossa päätökseen, ja aika tuntui oikealta työharjoittelulle. Monipuolisiin opintoihin on kuulunut myös vaihto-oppilasaika Espanjan Valenciassa.

Digital marketing traineen tehtävään on tähän mennessä kuulunut nettisivujen päivittämistä ja muokkausta, Google-mainonnan harjoittelua ja HubSpot-sertifikaattien suorittamista. Nopeana oppijana profiloitunutta Kristaa kiinnostavatkin etenkin sosiaalinen media ja Google-mainonnan tekeminen.

Kiireisessä markkinointitoimistossa töitä riittää, mutta niihin on Kristan mukaan saanut paljon tukea ja uutta oppii joka päivä. ”Avalonilla parasta ovat olleet rento tekemisen meininki ja hyvä fiilis on säilynyt koko harjoittelun ajan. Myös etätyömahdollisuus ja vastuun ja mielenkiintoisten työtehtävien saaminen jo varhaisessa vaiheessa harjoittelua ovat olleet mieleisiä juttuja”, Krista kertoo.

Kristan vapaa-aikaan kuuluvat urheileminen sekä musiikkiharrastukset, kuten laulaminen ja kitaransoitto.

Social Media Specialist Trainee Veera

Avalonin Helsingin toimiston Social Media Specialist Traineena aloittanut Veera Puro on jo harjoittelun alkupäivistä lähtien ollut innoissaan harjoittelupaikastaan ja Avalonin välittömästä tunnelmasta. Veera opiskelee Oulun yliopiston kauppakorkeakoulussa, jossa hän ensi syksynä aloittaa markkinoinnin maisterivaiheen pääaineopinnot. Veera tuli Avalonille harjoitteluun lähes suoraan yliopistovaihdosta Ranskan Grenoblesta.

”Ranskan Grenoblessa opiskelin muodin ja designin johtamista opiskeluvaihdon kautta. Opiskelu oli mielenkiintoista ja oli huikeaa huomata, miten iso bisnes muoti ja design ovat Ranskassa. Kun Suomessa tosi moni asia linkittyy teknologiaan, Ranskassa muoti on se juttu”, Veera kertoo.

Veera oli kuullut Avalonista ystävänsä Ellan kautta, jonka tiesi viihtyvän hyvin Oulun toimistolla. Juteltuaan Ellan kanssa hän päätti lähettää harjoittelupaikkahakemuksensa Petelle ja Jarille ja asiat edistyivät siten, että pian Veera olikin aloittelemassa harjoittelujaksoaan Avalonin riveissä Helsingissä. Kemistä kotoisin olevalle ja Oulussa opiskelevalle Veeralle harjoittelupaikka Avalonille tarkoitti myös muuttoa Helsinkiin.

”Toiveenani oli oppia erilaisten sosiaalisen median työkalujen käyttöä ja on hienoa, että Avalonilla näitä töitä pääsee tekemään oikeasti heti käytännössä ja ihmiset ovat todella kivoja”, Veera hehkuttaa.

Vapaa-ajallaan Veeran voi löytää bongailemasta koiria, joita hän sanoo rakastavansa, ellei hän sitten ole ”morottelemassa” sukulaisiaan Kemissä tai poikaystäväänsä Oulussa. Veera pitää myös matkustelusta ja hänen lempikohteensa ovat Pariisi, New York ja Lontoo. 

Seuraamalla meitä Instagramissa: @avalon_gram pääset kurkistamaan mainostoimistomaailman kulissien taakse ja saat ensimakua siitä millaista porukkaa ja projekteja meillä on!

Topics: Uutiset, Henkilöstö

Avalon

Kiinnostaako markkinoinnin maailma teoriassa ja käytännössä?
Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaat juttumme suoraan sähköpostiisi.

 

Tilaa uutiskirje