bg-canon
< Takaisin listaukseen

Hyvinvoinnista boostia markkinointityöhön – Avalon Firstbeat Campilla

16.08.2017

 

”Tärkeintä on päätös ja siinä pysyminen”
-Jari Laakso

Avalon-facebook-Jari

Markkinointitoimisto Avalonin perustaja ja Valley Bros -yhtiön hallituksen puheenjohtaja Jari Laakso on henkilökohtaisesti kokenut, miten suuri vaikutus omalla hyvinvoinnilla, kokonaisvaltaisella elämäntapamuutoksella ja omien tavoitteiden asettamisella on myös yrityselämässä. Suuri päätös itsensä haastamisesta ja siitä alkanut elämänmuutos, joka huipentui vuonna 2009 maratonin juoksemiseen, antoivat kipinän myös hyvinvointisivusto Maratonseikkailujen perustamiselle yhdessä Media-Arena Oy:n perustajan, tietokirjailija Mika Kuljun kanssa.

20kg painonpudotus ja maratonin juokseminen – tavoitteet saattavat kuulostaa hurjilta, mutta Jari on inspiroivalla esimerkillään näyttänyt, ettei mikään ole mahdotonta, kun tekee päätöksen ja pysyy siinä. Vaikka lähtötaso olisi lähellä nollaa, seikkailuhengellä ja sinnikkyydellä sekä muiden tuella mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Yksinkertaistettuna yritykset toimivat samalla idealla. Tyhjästä, ideoiden ja ajatusten tasolta, on asetettava tavoitteet ja luotava menestyksekästä liiketoimintaa ja konkreettisia tuloksia. Menestyminen vaatii kuitenkin aina isoja muutoksia ja uusia ajatusmalleja.

Etenkin yksin aloitetut elämäntapamuutokset jäävät usein puolitiehen tai loppuvat ennen kuin ovat kunnolla alkaneetkaan. Elämä tulee tielle. Mitä, jos alkaisimmekin ajatella, että elämäntapamuutos muuttaa koko elämää niin peruuttamattomasti, että se tuo hyvinvointia ja menestystä myös ympärillemme ja kaikkeen mitä teemme, myös työurallemme?

Yhdessä kohti tavoitteita ja niiden yli – boostia arkeen Maratonseikkailut Firstbeat Campilta

23 vuotta yrittäjänä toiminut Jari on nähnyt sparraamisen ja tsemppihengen suunnattoman voiman niin omassa elämässään kuin yritysmaailmassakin. Nykyaikana työn aiheuttama kiire tuntuu suurimmalta haasteelta jaksamiselle ja elämäntapamuutosten aloittamiselle. Elämäntapamuutos voi kuitenkin olla se ratkaiseva tekijä, joka tuo uutta virtaa työhön ja elämään ylipäätään, sillä itsestään huolen pitäminen on avain menestykseen kaikilla elämän osa-alueilla. Näistä ajatuksista sai alkunsa myös Maratonseikkailut Firstbeat Camp, kolmipäiväinen tapahtuma, joka tuo yhteen urheilu- ja hyvinvointialan huippuammattilaisia ja elämänmuutokselle avoimia työikäisiä ihmisiä.

Maratonseikkailut Firstbeat Campilla on mahdollisuus verkostoitua samassa elämäntilanteessa olevien eri alojen ammattilaisten kanssa ja löytää yhteinen into puskea haasteiden läpi. Muiden onnistumisten todistaminen ja niistä iloitseminen antaa kipinän omalle tekemiselle ja entistä kovempien tavoitteiden asettamiselle. Tämä asenne on helppo siirtää myös työelämään, kun on avoin muutokselle ja pyrkii sitä kohti.

Johtaminen on myös esimerkillä johtamista. Kun johtavissa asemissa olevat henkilöt pitävät huolta itsestään, haastavat itseään ja vastaanottavat tukea myös muilta, asenne tarttuu. Näin kokonaisvaltainen hyvinvointi työyhteisössä ja sen myötä myös tulokset kasvavat. Kun asetetaan yhdessä kovia tavoitteita, niihin koitetaan myös pyrkiä kovempaa.

Parhaat ja isoimmat onnistumisen tunteet ja elämykset syntyvät itsensä haastamisesta ja yhdessä tekemisestä, myös työpaikalla. Kiireisissä työympäristöissä jokaisen panos ja jaksaminen ovat tärkeitä palapelin palasia. Toisia tsemppaamalla saadaan aikaan parhaita tuloksia, ja myös tähän Firstbeat Camp tarjoaa työkaluja.

Mikä Maratonseikkailut Firstbeat Camp?

Kuortaneen Urheiluopiston, Eläkevakuutusyhtiö Elon, Firstbeatin ja Maratonseikkailujen yhdessä järjestämä Maratonseikkailut Firstbeat Camp on poikkeuksellinen yhdistelmä liikuntaa, hyvinvointia ja asiantuntijaluentoja. Elämäntapamuutos voi lähteä pienestä ja tähdätä yhä korkeammalle. Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden saada neuvoja niin liikunta- kuin ravintotavoitteiden saavuttamiseen ja ylläpitämiseen sekä yleiseen jaksamiseen.

Liikunnan ja hyvinvoinnin ammattilaisten analyysit ja tehokkaat tietopaketit, jotka kannustavat pysyviin muutoksiin kaikilla elämän osa-alueilla, yhteiset harjoitukset ja ryhmän tuki ovat takaamassa, että jokainen saa lähtötasostaan ja tavoitteistaan selkeän kuvan sekä eväät myös muutoksen mahdollistamiseen. Omien voimavarojensa tunteminen auttaa rakentamaan myös työelämästä miellyttävää ja tähtäämään sielläkin tavoitteiden saavuttamiseen, kun vaadittavat työkalut ovat jo hallussa.

Kun saa motivoitua itsensä tekemään pysyviä muutoksia, saa uutta puhtia muuttaa radikaalisti toimintatapojaan myös työelämässä. Kun näkee muutoksia ja mahdollisuuksia itsessään, alkaa nähdä niitä myös ympärillään. Juuri tähän Maratonseikkailut Firstbeat Camp tähtää – motivaation, kipinän ja seikkailumielen sytyttämiseen, joka tuo paremmilla elämäntavoilla ryyditettynä menestystä elämän kaikkiin osa-alueisiin.

Avalon on mukana Maratonseikkailut Firstbeat Campilla. Haluamme pitää huolta itsestämme ja toisistamme niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Avalonissa markkinoinnin ammattilaisia ajaa eteenpäin sisäinen palo ja pyrkimys parhaisiin mahdollisiin tuloksiin. Tavoitteena on aina ylittää sekä omat että asiakkaan odotukset. Jos haluat kokea todellisia muutoksia ja löytää uusia mahdollisuuksia markkinointiisi, Avalon on oikea valinta. Ota yhteyttä!

Topics: Markkinoinnin kokonaisvaltainen kumppanuus, Henkilöstö, Työhyvinvointi

Jari Laakso
Chairman & Partner

Kiinnostaako markkinoinnin maailma teoriassa ja käytännössä?
Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaat juttumme suoraan sähköpostiisi.

 

Tilaa uutiskirje