bg-canon
< Takaisin listaukseen

Esittelyssä Avalonin tuorein copywriter Mikko

7.12.2018

Avalon sai alkuviikosta uutta vahvistusta, kun Mikko Lehtinen liittyi Oulun tiimiin mukaan copywriterina ja konseptisuunnittelijana.

”Toimistolla on mukava tekemisen meininki, ja työt lähtivätkin heti vauhdikkaasti käyntiin”, Mikko kertoo.

Uutiskuva_MikkoLehtinen_600x300
”Taustaltani olen pitkän linjan tekstinikkari. Olen työskennellyt englannin- ja suomenkielisen copyn parissa erilaisissa kansainvälisissä markkinoinnin, viestinnän ja tiedottamisen tehtävissä noin 12 vuotta. Pohjoinen vetää puoleensa, ja olen nyt Avalonille siirtyessäni juuri palannut Ouluun vajaan kymmenen Etelä-Suomessa vietetyn vuoden jälkeen.”

”Vaikuttamiseen pyrkivä teksti on lähellä sydäntäni, ja pyrinkin aina tilanteen salliessa teroittelemaan kynääni entistä parempaan iskuun. Viimeksi hain oppia The Chartered Institute of Marketingin järjestämästä Copywriting Masterclass -työpajasta Lontoosta. Haluan tarjota Avalonin asiakkaille tehokasta ja tuloksekasta tekstiä jokaiseen tarpeeseen ja viestintäkanavaan.”

”Kirjoitan myös vapaa-ajalla, mutta silloin kun en kirjoita, tykkään lenkkeillä, värkkäillä koiramme kanssa sekä vaeltaa Lapissa ja muualla Pohjoismaissa kaikkina vuodenaikoina.”

Topics: Uutiset, Henkilöstö

Avalon

Kiinnostaako markkinoinnin maailma teoriassa ja käytännössä?
Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaat juttumme suoraan sähköpostiisi.

 

Tilaa uutiskirje