Sami & Matu - Avalon
< Takaisin listaukseen

Helsingin uusimmat kasvot Sami ja Matu

6.09.2019

Avalonin Helsingin toimiston uusin Social Media Specialist Sami Karpinski on monilahjakkuus, joka on työskennellyt ennen Avalonille tuloa graafikkona ja somen monitoimi-ihmisenä. Samia innostavat erityisesti työn monipuolisuus ja erilaiset asiakkaiden kanssa kehiteltävät uudet ratkaisut. Pienenä häntä kiinnosti roskakuskin työ, mutta luovuus vei miehestä voiton ja tie toi markkinoinnin pariin.

Vapaalla Sami tykkää hoitaa lukuisia viherkasvejaan ja käydä paljon leffassa katsomassa erityisesti komediaelokuvia. Ystävien kanssa paljon aikaa viettävä sometaituri tykkää myös matkustella. Ehdoton kohdesuosikki on Kööpenhamina, jossa Samin on helppo larpata design-harrastajaa. Seuraava matkakohdekin on jo tiedossa - syksyllä Samia odottelee ihmeellinen Berliini.

Tulevaisuudessa sosiaalisen median loistava nuori lupaus aikoo antaa elämän viedä. Päätavoitteena on selvitä markkinoinnin maailman myrskytuulissa hengissä.

Sami & Matu - Avalonin uusimmat kasvot

Loimaalta kotoisin oleva Avalon Helsingin uusi projektikoordinaattori Matti-Jussi ”Matu” Ketonen muutti kahdeksan vuotta sitten pääkaupunkiseudulle töiden ja uusien haasteiden perässä.

Datanomiksi Loimaan ammattikoulusta valmistunut Matu on aiemmin keskittynyt myyntiin ja työskennellyt viimeiset viisi vuotta kuluttajatapahtumamyynnin puolella tekemässä hallinnointia ja koordinointia. Vaikka tekeminen on ollut vahvasti myynnillistä, markkinointi on ollut mukana tukemassa myyntiä.

”Uskon, että pystyn tuomaan erilaisia näkemyksiä myynnin puolelta markkinoinnin tueksi. Opeteltavaa on paljon, mutta mitä enemmän syventyy markkinoinnin saloihin, sitä enemmän myös haluaa tietää asioista. Fiilis Avalonista on todella positiivinen. Työkaverit ottivat nopeasti mukaan ja sai tuntea, että on porukassa mukana. Vaikka on kiireisiä päiviä toimistolla niin Avalonilla tunnelma on positiivinen ja tyypeillä on pilke silmäkulmassa”, Matu toteaa.

Matun vapaa-aikaan kuuluu vahvasti liikkuminen. Leffojen ja sarjojen katsomisen ystävälle tämä toimiikin hyvänä vastapainona.

 

Pidetään yhteyttä! Löydät yhteystietomme täältä.

Topics: Uutiset, Henkilöstö

Avalon

Kiinnostaako markkinoinnin maailma teoriassa ja käytännössä?
Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaat juttumme suoraan sähköpostiisi.

 

Tilaa uutiskirje