BBS-kopio
< Takaisin listaukseen

Avalonin yhteistyöverkosto (ICOM) kasvaa

22.06.2017

ICOM, riippumattomien mainos- ja markkinointiviestinnän toimistojen verkosto, vahvistaa toimintojaan nimeämällä tukholmalaisen BBS Groupin edustamaan verkostoaan Ruotsissa.  ICOMin Pohjoismaiden yksikkö käsittää nyt Suomessa Avalonin ja Super Analyticsin, neljä BBS Groupin toimistoa Ruotsissa sekä Brandhouse Groupin Tanskassa. ICOM haastattelee parhaillaan norjalaisia toimistoja täydentääkseen pohjoismaista palvelutarjontaansa.

BBS Group on tärkeä osa uutta ICOMin pohjoismaista yksikköä, jonka tarkoituksena on luoda yhteistä liiketoimintaa alueen jäsenille ja tarjota saumatonta pohjoismaista palvelua muiden maiden ICOM-toimistojen asiakkaille, jotka harkitsevat siirtymistä markkina-alueelle ja tarvitsevat tähän asiantuntijapalveluita.

Uusin ICOMin jäsen muodostuu neljästä toimistosta, joilla kaikilla on omat, vahvassa kasvussa olevat erikoisosaamisalueensa: Berntzon Bylund tarjoaa luovia ja strategisia mainospalveluita, Mindmakers PR on suhdetoiminnan asiantuntija, Socialminds sosiaalisen median toimisto ja Wonderland Event -toimisto toimii tapahtumajärjestäjänä.

BBS Groupille tämä tilaisuus on ollut odottamisen arvoinen. “Olemme jo vuosien ajan etsineet pohjoismaisia ja kansainvälisiä yhteyksiä,” sanoi Joachim Berntzon, BBS Groupin perustaja- ja omistajajäsen. Hän toimii myös johtoportaassa Hans Bylundin ja Christina Saliban rinnalla. “Saimme vihdoin ICOMista mainion yhteistyökumppanin, sillä se muodostaa globaalin verkoston yrittäjiä ja riippumattomia toimistoja, joilla on samat arvot kuin meilläkin,” sanoi Berntzon, joka työskentelee mainostoimisto Berntzon Bylundin toimitusjohtajana. Saliba on toimitusjohtajana Mindmakers PR -toimistossa ja Bylund toimii Berntzon Bylundin luovana johtajana.

Avalonilla on odotettu vahvaa kumppania Ruotsista jo jonkin aikaa, jotta voisimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin aidosti pohjoismaisella tarjoomalla. Olemme jo lyhyessä ajassa keskustelleet paljon uusimman kumppanimme kanssa siitä, miten yhdessä lähestymme bisnesmahdollisuuksia koko Pohjoismaiden alueella.

Topics: ICOM, Uutiset, kansainvälistyminen

Avalon

Kiinnostaako markkinoinnin maailma teoriassa ja käytännössä?
Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaat juttumme suoraan sähköpostiisi.

 

Tilaa uutiskirje