pikkujoulut 4
< Takaisin listaukseen

Avalonin pikkujoulut 2019 edition

26.11.2019

Marraskuun harmauteen saatiin toivottua piristystä, kun Avalonin Helsingin toimistolla vietettiin koko yrityksen yhteisiä firman pikkujouluja. Jouluvillapaitoihin, poronsarviin ja paljetteihin sonnustautuneet avalonilaiset pääsivät päivän aikana puhumaan bisneksestä, seilaamaan Helsingin edustalla sekä kuuntelemaan tarinointia Avalonin 25-vuotisesta historiasta.

 

pikkujoulut3

Päivä polkaistiin käyntiin yhteisellä aamiaisella, jonka äärellä päivitettiin kuulumiset pohjoisen ja etelän toimistojen välillä. Aamiaisen jälkeisen koulutus- ja prosessienviilauspäivän parasta antia oli kollektiivisen mielipiteen mukaan ryhmätehtävä, jossa pähkäiltiin tulevaisuuden projektitiimejä markkinointitoimistoissa. Keistä tiimit koostuvat, kuka niitä johtaa? Onko maailma muutaman vuoden kuluttua täysin itseohjautuvien ihmiskoneiden vallassa? Työyhteisöstämme kuului yksimielisen oloista hyminää etenkin silloin, kun copyn ja AD:n pyhän ja symbioottisen liiton todettiin olevan historiallinen jäänne, joka tulisi avata myös kolmannelle osapuolelle eli sosiaalisen median asiantuntijoille. Jokainen ryhmätehtävään osallistunut ryhmä vaikutti myös yksimieliseltä siinä, että vaikka asiantuntijoiden ja työtehtävien kirjo onkin monipuolistumassa, tiivis tiimityö on myös tulevaisuudessa paras pohja luovalle ja hedelmälliselle suunnittelutyölle.

pikkujoulut1

Kiivaan strategisen pläjäyksen jälkeen vaihdettiin vapaampaan ohjelmaan ja henkilöstö siirtyi seilailemaan Helsingin edustalle. Laivamatkan ruokailun päätteeksi saimme kuunnella hauskoja ja osin uskomattomiakin tarinoita Avalonin taipaleelta. Kaikenlaista sattuu ja tapahtuu, kun kuljettua matkaa on takana jo neljännesvuosisata! Puheet huipentuivat näyttävään ilotulitukseen Hernesaaren rannan kohdalla. Tarina ei kerro, oliko ilotulitus järjestetty juuri meille, mutta se oli täydellinen grande finale kiivastunnelmaiselle yhteiselle päivälle.

pikkujoulut 4

 

Avalon

Kiinnostaako markkinoinnin maailma teoriassa ja käytännössä?
Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaat juttumme suoraan sähköpostiisi.

 

Tilaa uutiskirje