bg-canon
< Takaisin listaukseen

Kaksi uutta avalonilaista Helsingin toimistolle 

9.08.2017

 

Elokuussa Avalonin tiimi kasvoi kahdella uudella osaajalla, kun saimme joukkomme jatkoksi Junior Community Managerin tehtävissä aloittavan Anniina Leikaksen sekä suunnittelijatiimiin Copywriteriksi Veera Kaukoniemen.

VeeraAnniina

Copywriterin tehtävässä aloittavalla Veeralla on monipuolista kokemusta erilaisista sisällöntuotannon tehtävistä sekä digi- että printtipuolella. Veera on työskennellyt myös suomen kielen opettajana ja tutorina, joten kielen tarkka käyttäminen ja sen erilaiset vivahteet luovat kaikelle tekemiselle pohjan, josta luovuuden on hyvä ponnistaa.

Kirjallisuustiedettä ja viestintää Helsingin yliopistossa opiskellut Veera harrastaa joogan ja Netflix-maratonien lisäksi monipuolisia kirjoitushommia myös vapaa-ajallaan, ja tulevaisuuden tavoitteissa siintää oman romaanin kirjoittaminen (ja oikein hyvällä tuurilla jopa sen julkaiseminen). Myös ruoanlaitto, lukeminen ja poikkitaiteellisten kissakorttien tekeminen ovat lähellä sydäntä.

Anniina tulee Avalonille ottamaan sosiaalisen median haltuun, ja tekee muun muassa raportteja, seurantaa ja hakukonemarkkinointia. Markkinoinnin salaisuuksiin Anniina on tutustunut etenkin vaihto-opinnoissaan Floridassa viime vuoden puolella. Aikaisempaan työkokemukseen kuuluu esimerkiksi blogitekstien kirjoittamista ja nettisivujen päivitystä.

Vapaa-ajalla Anniina suunnittelee tulevia reissuja, tämän vuoden kohokohta oli kolmen viikon seikkailu Balilla ja Gilien saarilla. Reissailun lisäksi Anniinan harrastuksiin kuuluu kuntosalilla epäsäännöllisen ahkera treenailu sekä luonnossa retkeily. Tulevaisuudessa Anniina haaveilee ostavansa oman asunnon palmujen alta.

Topics: Uutiset, Henkilöstö

Avalon

Kiinnostaako markkinoinnin maailma teoriassa ja käytännössä?
Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaat juttumme suoraan sähköpostiisi.

 

Tilaa uutiskirje