Antell_uutinen-1
< Takaisin listaukseen

Kalevan kisoissa leivottiin mestareita

8.08.2016

Keskellä kuuminta kesää Oulussa kisattiin yleisurheilun suomenmestaruuksista Kalevan kisoissa. Avalonin pitkäaikainen kumppani Antell kutsuttiin mukaan kisatunnelmaan. Antell tarjoili suolaisia ja makeita herkkujaan kisayleisölle 4 kioskista ja oli muutoinkin kisoissa näkyvästi esillä muun muassa miesten 400 metrin juoksun laji-isäntänä.

Antell_uutinen-1

– Tulimme Kalevan kisoissa ensimmäistä kertaa isommin näkyville uuden leipäkonseptimme kanssa. Meillä on parhaillaan käynnissä ruokaleipiemme kokonaisuudistus, joka on näkynyt ja maistunut asiakkaille pikkuhiljaa kesäkuusta saakka, valottaa Antellin markkinointikoordinaattori Henna Hyypiö.

Antell ja Avalon ovat valmistelleet ruokaleipäkonseptin uudistusta tiiviissä yhteistyössä viime vuoden lopulta saakka. Taustalla on Antellin kuluttajatutkimus, jonka mukaan Antellin brändimielikuva on positiivinen, mutta Antellin ruokaleivät eivät erotu kuluttajien mielissä yhtenäisenä tuoteperheenksi.

– Uusi konseptimme tuo ruokaleipämme entistä paremmin yhdeksi perheeksi, saman leipäpuun juurelle. Sen lisäksi että leipäpakkausten ulkonäkö muuttuu, myös reseptiikkaan on tullut muutoksia. Käytämme nykyisin ruokaleivissämme rypsiöljyä ja jodioitua suolaa, Hyypiö kertoo.

Avalon on ollut merkittävässä roolissa uudistuksessa. Olemme suunnitelleet ruokaleipien konseptin ja pakkausten visuaalisen ilmeen. Materiaalien lisäksi olemme vastanneet lanseerauskampanjan suunnittelusta ja toteutuksista. Uudistus tulee kokonaisuudessaan kuluttajille tutuksi syksyn aikana.

Topics: Uutiset, Asiakkaamme, Luova suunnittelu & tarinankerronta

Avalon

Kiinnostaako markkinoinnin maailma teoriassa ja käytännössä?
Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaat juttumme suoraan sähköpostiisi.

 

Tilaa uutiskirje