Lapset-mukaan-toihin-1800x900-1
< Takaisin listaukseen

Avalon mukana Lapsi mukaan töihin -päivässä

28.11.2017

 

Avalon osallistui perjantaina 24.11.2017 Lapsi mukaan töihin -päivään. Päivän tarkoitus on tutustuttaa lapsia vanhempiensa työpäivien sisältöön, sillä liian monille lapsille on hämärän peitossa mitä heille tärkeät aikuiset tekevät päivisin. Päivän ideana on myös tutustuttaa työntekijöitä kollegoidensa lapsiin, mikä rakentaa osaltaan hyvää yhteishenkeä. Vilinää iltapäivän aikana riitti, sillä Oulun toimistollamme lapsivieraita oli viisi, Helsingissä kahdeksan. Lapsia saatiin mukaan päivään monista ikäluokista, sillä nuorin osallistujista oli viisivuotias ja vanhin 24.

Tuoretta näkökulmaa luovaan suunnitteluun

Lapset-mukaan-toihin-600x300

Päivän aikana lasten kanssa häärättiin monenlaista ja saatiin tuoreita näkökulmia muun muassa pakkaussuunnitteluun, videomainosten tekemiseen ja sosiaalisessa mediassa käyttäytymiseen. Helsingin konttorilla pakkaussuunnittelupajassa lapset suunnittelivat pussit kuvitteelliselle Namulaari-karkkikaupalle. Videoraadissa katsottiin mainosfilmejä laidasta laitaan ja mietittiin, mikä tekee mainoselokuvasta hyvän. Oulun toimistolla lapset suunnittelivat lempikarkilleen karkkipussin ja ideoivat markkinointia pyöräkaupalle. Sekä etelässä että pohjoisessa keskusteltiin päivän aikana paljon mainonnasta, mitä se oikeastaan on ja missä siihen voi törmätä.

Sekä lapset että isommat avalonilaiset olivat tyytyväisiä päivään, ja se avasi silmiä puolin ja toisin sille, mitä mainostoimiston päivittäiseen arkeen kuuluu. Lasten mukaan aikuisten työpäivät vaikuttivat mielenkiintoisilta, työkaverit olivat kivoja ja monet lapset toivoivatkin, että pääsevät joskus uudestaan kylään. Saimmepa jopa yhdessä kehiteltyä idean uudelle kampanjalle – nyt toivoisimmekin, että kaikki jättikokoisia mansikoita joulun aikaan myyvät yritykset ottaisivat rohkeasti yhteyttä!

Topics: Uutiset, Henkilöstö

Avalon

Kiinnostaako markkinoinnin maailma teoriassa ja käytännössä?
Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaat juttumme suoraan sähköpostiisi.

 

Tilaa uutiskirje