Avalon_Levi_25_1200x628
< Takaisin listaukseen

Levillä juhlittiin 25-vuotiasta Avalonia

4.03.2019

Avalon viettää tänä vuonna 25-vuotisjuhlavuottaan. Matka 25-vuotiaaksi mainostoimistoksi on ollut täynnä värikkäitä vaiheita, pitkiä asiakkuussuhteita, lukemattomia mainoksia, koko toimialan mullistavia muutoksia ja useita osaavia ja intohimoisia mainonnan tekijöitä. Mitä 32 ammattilaisen valtakunnalliseksi mainostoimistoksi kasvanut Avalon on tänään ja miten 25-vuotiasta Oulussa ja Helsingissä toimistoja pyörittävää markkinointiviestintäalan sankaria on juhlittu? Entä mitä Avalonin sydämen ja sielun muodostavat ihmiset ajattelevat Avalonista ja työskentelystä meillä?

Avalon sai alkunsa jo helmikuussa 1994 Kemin keskustassa. Aika oli monin tavoin haastava, lama oli pohjoisessa kovimmillaan ja moni yritys suurissa vaikeuksissa. Perustajat päättivät hypätä kuitenkin yrityksen ruoriin uskoen, että jos kovalla työllä menestytään nyt, pärjätään sitten helposti nousukaudellakin. Näin on käynyt, ja helmikuussa oli aika suunnistaa niin Helsingin kuin Oulun henkilökunnan voimin Leville juhlistamaan 25-vuotiasta Avalonia omistajien Peten ja Jarin johdolla.

Avalon_Levi_lodge

Levillä koko Avalonin porukka pääsi yhdessä kouluttautumaan modernin markkinoinnin teemoista ja work shopeilla täydennettiin jo opittuja taitoja käytännössä. Maljoja kohotettiin juhlaillallisen merkeissä ravintola Kekäleessä, maljapuheet saivat aikaan niin naurua kuin onnenkyyneleitäkin ja tunteikkaita hetkiä koettiin, kun Vuoden avalonilaiset palkittiin ja muutama muukin sai hassunhauskoja tunnustuksia. Tunnelmasta juhlaillallisella kertoo paljon se, että jopa muut ravintolassa istuneet pöytäseurueet yhtyivät aplodeihin avalonilaisten palkitessa toisiaan.

Jari, Pete, Johanna, Mona, Terhi

Avalonin 25-vuotisjuhlallisuuksien lisäksi kaikilla oli mahdollisuus osallistua myös Lapin talvisiin aktiviteetteihin. Porukalla avalonilaiset tekivät lumikenkävaelluksen, kiipeilivät seikkailupuiston arktisissa olosuhteissa ja hyppäsivät tunturissa fatbike-pyörän selkään.  Pitkän viikonlopun aikana kaikki saivat valita myös itseään kiinnostavia aktiviteetteja, joihin lukeutuivat niin kylpylä, husky-ajelu kuin laskettelu ja lautailukin. Levin reissulla saimme huomata, mitä pitkä ja intensiivinen yhdessä vietetty aika työkavereiden kanssa ja hyvä fiilis voivat saada aikaan ja miten pystyimme haastamaan myös itseämme ja kokemaan huikeita tähtihetkiä hyvässä seurassa Lapin lumoavissa maisemissa. Kuten Copywriter Milla osuvasti totesi: ”Parasta oli yhdessä kollegoiden kanssa vietetty aika. Tämän reissun myötä teemme entistä parempaa tiimityötä hyvässä yhteishengessä!”

Tähtihetkiä Levillä

Levi_Activity_Park

Mitä sitten todella tapahtuu, kun 32 mainostoimistotyyppiä lähtee pitkäksi viikonlopuksi Leville yhdessä kouluttautumaan, juhlimaan ja viettämään yhteistä aikaa ja aktiviteettilista on lähes yhtä hurja kuin huippu-urheilijoiden harjoitusleirillä?

Paljon naurua, vauhtia ja jos ei vaarallisia tilanteita niin vähintäänkin pientä pelkoa sisältyi yhteiseen viikonloppuumme. ”Erityisesti jäi mieleen seikkailupuiston osuus, koska kärsin korkeanpaikankammosta, mutta sain työkavereiden ja ohjaajien tsempeillä ja esimerkeillä voitettua itseni ja selvisin radan läpi! Sää oli tuona päivänä mitä mainioin, joten sekin toi oman lisänsä päivään”, AD Terhi hehkuttaa.

Levi_huskysafari

”Parasta reissussa oli lumikenkäkävelyn upeat maisemat, itsensä voittaminen seikkailupuistossa ja eläinkavereiden fiilistely husky-puistossa”, Community Manager Anniina suitsuttaa.

Myös AD Johanna pääsi haastamaan itseään: ”Super-elämys fatbiken selässä kauniissa säässä ja maisemassa. Hienoa oli myös itsensä voittaminen kiipeilyradalla.”

Copywriter Veera puolestaan summaa näin: ”Tähtihetkiä oli kaikki työkavereiden kanssa jaetut naurut!”

Moni oli innoissaan uusista lajeista. ”Levin reissulla huippua oli päästä kokeilemaan niin monia uusia lajeja; mm. lumikenkäilyä ja fatbike-ajelua ylös ja alas tunturia, Activity Parkin kiipeilyradat ja köysiliut sekä husky-ajelu. Mutta parasta silti oli yhdessä kollegoiden kanssa vietetty aika”, miettii Milla.

Myös Levin yössä koettiin erilaisia tähtihetkiä: ”Tähtihetkiin kuuluu ehdottomasti kollegoiden lauantai-”illan” tanssilattiatoiminta, joka tallentui onneksi myös videolle. Itsehän en tätä kylläkään muista!”, kertoo AD Joonas. 

Yhdessäoloa tavallisten toimistoympyröiden ulkopuolella

Avalon_Levi_lasku

Pitkä viikonloppu ja yhdessä vietetty aika toimistoympyröiden ulkopuolella toivat ihmiset aivan uudella tavalla yhteen ja tämä toistui myös useissa avalonilaisten kommenteissa: ”Yhdessäolo työkavereiden kanssa oli ehdottomasti parasta. Siinä oppii ihan uusia juttuja kanssaihmisistä, kun mennään pois toimistoympäristöstä ja ehtii jutella rauhassa. Tämä on myös tärkeää koko yhteisöllisyyden kannalta”, miettii, digiprojektipäällikkö Mona.

Avalon_Levi_Zero_point

Mainostoimistoarki sisältää tiivistä yhteistyötä kollegoiden kesken, joten yhteishenki on tärkeä tekijä arjessa. Se että työkavereista, joiden kanssa meistä monet viettävät paljon yhteistä aikaa, muodostuu omanlaisensa ”perhe”, nousi esiin myös useamman kommentissa. ”Minulle upeinta oli huomata, kuinka kaikki olivat kuin yhtä suurta perhettä, etelä ja pohjoinen. Yhdessä paleltiin, yhdessä naurettiin ja yhdessä höpötettiin, vaikka tuskin tunnettiin”, kertoo AD Sari, yksi tuoreimmista vahvistuksistamme. Samoilla linjoilla on Terhi: ”Parasta ja erityisintä Avalonilla työskentelyssä ovat ihmiset, kuin hullunkurinen perhe.”

Ihmiset tekevät työpaikan tunnelman

Avalon_Levi_pyorajengi

Ihmiset nousivat myös tärkeään rooliin, kun avalonilaisilta kysyttiin, mitä he ajattelevat Avalonilla työskentelystä. ”Parasta Avalonilla työskentelyssä on kollegoiden tuki ja hyvä ilmapiiri. Täällä saa olla rohkeasti ja avoimesti oma itsensä”, sanoo Veera.

Yhteishenki ja luottamus on Avalonilla liima, joka sitoo ihmiset yhteen: ”Kukaan ei hengitä niskaan vaan johto luottaa siihen, että hommat hoituu. Myös kaverin ja toisten tiimien onnistumisista iloitaan yhdessä eikä harrasteta turhaa ja kuluttavaa keskinäistä kilpailua. Yhteishenki on siis kaikin puolin hyvä!”, miettii Mona.

Levi_lumikenkavaellus

”Parasta on loistava työporukka, jonka kanssa saa tehdä töitä”, tiivistää Joonas. ”Ihmisten suhtautuminen toisiinsa ja työhönsä on ihanaa ja motivoivaa, huomioidaan työkaverit ja autetaan tarvittaessa”, AD Terhi kehuu. ” Samoilla linjoilla on myös AD Katja: ”Avalonissa parasta on ihmiset, jotka ovat aina valmiina jeesaamaan tiukan paikan tullen. ”Tekee kyllä niin mieli antaa kaikkensa työkuvioissa tässä porukassa”, summaa Sari. ”Mutkaton meininki”, miettii AD Mika. ”Parasta Avalonissa on huippu työporukka, joka pitää yhtä ja tukee aina vaikeissa paikoissa. Aina on hauskoja juttuja toimistolla ja fiilis on hyvä”, kertoo myös Anniina. ”Kiva fiilis, hurtti huumori”, tiivistää Johanna Avalonin tunnelman.

Monipuoliset ja kiinnostavat työtehtävät pitävät porukan fiiliksen korkealla ja nousivat esiin monen avalonilaisen vastauksessa, kun he miettivät, mikä Avalonilla työskentelyssä on erityisintä. ”Monipuoliset työtehtävät, joissa saan haastaa itseäni joka päivä”, tiivistää Milla. ”Asiakkaat ja työtehtävät ovat työn suola ja sokeri. Ei ole vielä tullut päivää, että tympäisisi tulla töihin, vaikka on kiirettä”, tiivistää Terhi asiakastyöstä ammentavan mainostoimiston arjen.

Topics: Uutiset, Tapahtumat

Avalon

Kiinnostaako markkinoinnin maailma teoriassa ja käytännössä?
Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaat juttumme suoraan sähköpostiisi.

 

Tilaa uutiskirje