janijalaura-72dpi-2000px-header
< Takaisin listaukseen

Uudet markkkinointiharjoittelijat esittelysssä

31.01.2020

Keväällä 2020 Avalonin Oulun toimistolla käydessään saattaa nähdä innokkaita ja osaavia digimarkkinoinnin ja sosiaalisen median harjoittelijoita jopa kaksin kappalein. Alta pääset tutustumaan tarkemmin uusiin markkinointiharjoittelijoihimme.

Digital Marketing Trainee Jani

Tammikuussa 2020 Avalonin Oulun toimistolla aloittanut Jani Hokki löysi markkinointiharjoittelupaikan opettajan suositusten joukosta. Hän opiskelee viimeistä vuottaan media-alaa OSAOssa, ja harjoittelu Avalonilla kestää koko kevään. 

Kiinnostus markkinointiin ja mainontaan sai alkunsa jo alkuvaiheessa opintoja. Kiinnostus on aaltoillut aiheesta toiseen media-alan sisällä, mutta tällä hetkellä markkinointi monipuolisine tehtävineen on vienyt voiton. Jani ei haluakaan jumiutua tekemään vain yhtä asiaa, vaan loputon kiinnostus uuden oppimiseen antaa mahdollisuuden tehdä monipuolisia juttuja ja kehittää osaamista monella eri median ja markkinoinnin osa-alueella.

Tähän mennessä työtehtävät Avalonilla ovat keskittyneet grafiikkaan ja taittoon sekä opiskeluun HubSpot Academyssä. Parasta Janin mielestä on ollut uuden oppiminen ja jo opittujen asioiden soveltaminen oikeisiin asiakastöihin. Palaute kokeneemmilta konkareilta on ollut kullanarvoista ja porukka on rento, eikä avun pyytämistä ole tarvinnut jännittää. 

Vapaa-ajalla Jani harrastaa kuntosalia, koiran kanssa lenkkeilyä ja piirtämistä, sekä satunnaisesti myös videopelejä ja valokuvaamista. Lähellä sydäntä on myös viherkasvien hoito ja sisustus.

jani-v2-72dpi-1500px

Digital Growth Hacker Trainee Laura

Oulun toimiston kevään toinen markkinointiharjoittelija Laura Maunu on mukana Opiframen järjestämässä Digital Growth Hacker -koulutuksessa. Harjoittelun aikana Lauran olisi tarkoitus päästä sisälle digimarkkinoinnin saloihin. Laura on pyörittänyt omaa valokuvausyritystään jo pari vuotta ja tutustunut oman yrityksensä markkinoinnissa somen syövereihin. Kiinnostus markkinointiin heräsikin oman yrityksen pyörittämisen kautta ja koulutuksen myötä Laura toivoo pääsevänsä töihin markkinoinnin pariin.  

Innoissaan mukaan kaikkeen uuteen lähtevä Laura haluaa oppia laajasti kaikesta markkinointiin liittyvästä, mutta erityisesti some, nettisivujen teko ja visuaalinen puoli kiinnostavat.  

Harjoittelun pääpaino onkin sosiaalisessa mediassa, ja tähän mennessä Laura on jo päässyt mukaan tutustumaan asiakkaidemme sosiaalisen median kanavien päivittämiseen. Vapaa-aikansa Laura viettää valokuvauksen parissa. Lisäksi hän treenaa koiransa kanssa näyttelykehiä varten ja viettää aikaa kavereiden kanssa.

Pysy kartalla siitä, mitä Avalonilla tapahtuu seuraamalla meitä Instagramisssa: @avalon_gram

laura-v2-72dpi-1500px

 

Topics: Uutiset, Henkilöstö

Avalon

Kiinnostaako markkinoinnin maailma teoriassa ja käytännössä?
Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaat juttumme suoraan sähköpostiisi.

 

Tilaa uutiskirje