Facebook_1200x628_serres
< Takaisin listaukseen

Messunäkyvyyttä ja brändin tunnettuutta Serresille

19.09.2016

Asiakkaamme Serres on muovituotteiden valmistukseen erikoistunut yritys ja suurin sairaalakäyttöön tarkoitettujen imujärjestelmien valmistaja Euroopassa. Lisätäkseen tunnettuuttaan ja vahvistaakseen asemaansa Amerikan-markkinoilla Serres päätti osallistua Operating Room Manager -messuille Las Vegasissa syyskuussa 2016. Serres kääntyi Avalonin puoleen saadakseen näyttävän messuosaston sekä ideoita messuvieraiden aktivoimiseen ja asiakastietokannan kasvattamiseen.

Messuosaston suhteen asiakkaalle oli tärkeää, että materiaaleja voidaan hyödyntää jatkossa muillakin messuilla. Suunnittelimme messuosastolle brändin sanomaa terävöittävän pop up -seinäkkeen ja visuaalisesti yhdenmukaisen tiskin sekä muita oheismateriaaleja.

Uutiskuva_serres_1

Lisätäksemme messuosallistumisen huomioarvoa laadimme Serresin nettisivuille herobannerin, joka johtaa messuosallistumisesta kertovaan uutiseen, sekä vastaavan kuvakkeen sähköpostiallekirjoituksen yhteyteen.

Uutiskuva_serres_2

Maksimoidaksemme messunäkyvyyden laadimme myös sosiaalisen median avulla jalkautettavan aktivointisuunnitelman, jolla mm. houkuteltiin kävijöitä messuosastolle ja jonka avulla seurataan toimenpiteiden tuloksia.

Uutiskuva_serres_3

Kaikki tämä toteutettiin in English, of course.

Yhteistyössä jo 5 vuotta

Olemme toimineet Serresin markkinointiviestinnän yhteistyökumppanina vuodesta 2011 lähtien. Tänä aikana olemme mm. uudistaneet yritysilmeen, logon ja graafisen ohjeiston sekä nettisivuston. Lisäksi olemme suunnitelleet myynnin ja markkinoinnin tukimateriaaleja, kuten esitteitä, ilmoituksia ja bannereita sekä messumateriaaleja myös kotimaahan.

Yhteistyö jatkuu OR Manager -messujen jälkimarkkinoinnilla ja keskustelemme yhteistyön tiivistämisestä mm. sosiaalisen median laajemman hyödyntämisen ja aktiivisen seurannan suhteen.

Tutustu Serresiin:
www.serres.com

Lisätietoja: Antti Kantanen, Client Manager, puh. +358 40 569 6632, antti.kantanen@avalon.fi

Topics: Asiakkaamme, Luova suunnittelu & tarinankerronta, Tapahtumat

Antti Kantanen
Client Manager

Kiinnostaako markkinoinnin maailma teoriassa ja käytännössä?
Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaat juttumme suoraan sähköpostiisi.

 

Tilaa uutiskirje