Norrhydro-messuosasto-hydrauliikka-ja-pneumatiikka-mesut-Avalon
< Takaisin listaukseen

Mieleenpainuva messuosasto Norrhydrolle

13.10.2017

Toivoimme Avalonin tiimiltä mieleenpainuvaa kokonaisratkaisua, jolla varmistettaisiin Norrhydron brändin ja tuotteiden näkyvyys ja houkuttelevuus sekä nykyisille että uusille kumppaneille. Uusitun brändi-ilmeemme mukaiset printti- ja digitoteutukset vastasivat täysin odotuksiamme, ja olemme innoissamme niistä saamastamme palautteesta. Tästä on hyvä jatkaa seuraaviin yhteisiin projekteihin!
- Hannu Penttinen, Sales and Marketing Manager, Norrhydro

Norrhydro suunnittelee, valmistaa, huoltaa ja kunnossapitää liikkuvan kaluston hydraulisylintereitä. Suurin osa yrityksen tuotannosta on asiakaskohtaisesti suunniteltuja erikoissylintereitä. Rovaniemeläisen Norrhydron erikoisalaa ovat tehokkaat liikkeenhallinnan järjestelmäratkaisut, joita toteutetaan asiakkaille ympäri maailmaa. Norrhydron kehittämä, älykkään liikkeenhallinnan NorrDigi™-tuoteperhe on merkittävä edistysaskel hydrauliikka-alalla.

Juuri päättyneille Teknologia 17 / Hydrauliikka & Pneumatiikka–messuille Norrhydro halusi näyttävän osaston, ja sellaisenhan me teimme! Norrhydron tuotteet ja palvelut esiteltiin messuvieraille kiinnostavalla ja mieleenpainuvalla tavalla: Messukeskukseen matkasi tuhansia kiloja hydraulisylintereitä, jotka pääsivät päärooliin Norrhydron avaralla päätyosastolla.

Avalonin Norrhydrolle rakentama messukokonaisuus

  • Messuosasto (suunnittelu ja järjestelyt)
  • Kampanjasivusto www.norrhydro2017.com
  • Uutiskirjekampanja nykyisille ja potentiaalisille asiakkaille
  • Muut tapahtuman tukimateriaalit

Norrhydro-tiimi-hydrauliikka-ja-pneumatiikka

Avalonin tiimi Norrhydron asiakkuudessa: Nina Taipaleenmäki (Client Director), Mika Ruottinen (AD), Jukka Timonen (Web-AD) ja Eveliina Haataja (Concept Designer/Copywriter).

Lisätietoja
Nina Taipaleenmäki
nina.taipaleenmaki@avalon.fi
p. 040 487 8717

Topics: Asiakkaamme, Luova suunnittelu & tarinankerronta, Tapahtumat

Avalon

Kiinnostaako markkinoinnin maailma teoriassa ja käytännössä?
Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaat juttumme suoraan sähköpostiisi.

 

Tilaa uutiskirje