aulatours_kuva
< Takaisin listaukseen

Moottoripyörämatkailu mobiiliaikaan – Avalon kehitti edistyksellisen mobiiliapplikaation AulaToursille

12.01.2017

Vuodesta 2007 moottoripyörämatkoja järjestänyt AulaTours kääntyi Avalonin puoleen voidakseen tarjota asiakkailleen kätevän mobiiliapplikaation, joka korvaa reittikirjan, paperikartat ja erilliset navigaattorit.

Uutiskuva_600x300_Aulatours

Nyt AulaToursin asiakaskunta pääsee nauttimaan matkoistaan aiempaa sujuvammin. Avalonin käyttökokemussuunnittelun ansiosta interaktiivisen kartan avulla suunnistaminen kiinnostavimpiin kohteisiin on helpompaa kuin koskaan aiemmin: kun puhelimen kytkee kypärän äänentoistojärjestelmään, applikaatio antaa ajo-ohjeet navigaattorin tapaan.

Ilmainen applikaatio palvelee AulaToursin paketti- ja omatoimimatkailijoita ja soveltuu moottoripyörämatkailijoiden lisäksi auto- ja karavaanimatkailijoille. Sen avulla matkaajat löytävät mielenkiintoiset matkakohteet, parhaat ajoreitit, suositellut majoitusvaihtoehdot, viihtyisimmät ravintolat sekä kiinnostavimmat nähtävyydet.

Joulukuussa 2016 lanseerattu mobiiliapplikaatio on saatavilla Android- ja iOS-laitteille ja skaalautuu sujuvasti puhelimista tableteille.

Topics: sisältösuunnittelu, avalon, applikaatiokehitys, aulatours, käyttöliittymäsuunnittelu, matkanjärjestäjä, mobiiliapplikaatio, moottoripyörämatkailu, Uutinen

Avalon

Kiinnostaako markkinoinnin maailma teoriassa ja käytännössä?
Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaat juttumme suoraan sähköpostiisi.

 

Tilaa uutiskirje