Suomen Teollisuuskatot
< Takaisin listaukseen

Suomen Teollisuuskatot ja viestinkirkastusprojekti

12.02.2018

Suomen Teollisuuskatot, Avalonin uusin asiakas – ja yhteistyö on hyvässä vauhdissa. Vesikattorakentamisen erikoisosaaja halusi kehittää yrityskuvaansa ja konseptoida palvelujaan entistä tarkemmin. Me Avalonissa tartuimme urakkaan ja aloitimme viestinkirkastusprosessin yhteisellä workshopilla. 

Huom.! Kirjoitus on vuodelta 2018.

Pohjatöiden jälkeen määrittelimme markkinointiviestinnän askelmerkit ja ryhdyimme rakentamaan entistä vahvempaa palveluyritystä koko Suomen markkinoille. Tuotteistimme Teollisuuskattojen projektiosaamisen ja suunnittelimme yritykselle täysin uuden visuaalisen ulkoasun. Samoin hioimme kohderyhmäkohtaista viestintää ja paketoimme asiakaslähtöisen palvelumallin sekä edistyksellisen kattomateriaalin tuomat hyödyt uusille websivuille.

Yhteistyö Teollisuuskattojen kanssa jatkuu nyt myynti- ja liidigenerointipainotteisena. Me avalonilaiset olemmekin tyytyväisiä, sillä tavallista ympäristöystävällisempien ja paloturvallisempien vesikattojen menekkiä on ilo vauhdittaa.

By the way – onnittelut Teollisuuskatoille historiallisen olympiastadionin kattourakasta. Sehän tarkoittaa sitä, että tulevaisuudessa me urheilufanit saamme seurata huippusuorituksia taatusti kuivin vaattein.

Jos haluat kuulla lisää viestinkirkastusprosessistamme tai muista liiketoimintaa tehostavista markkinointipalveluistamme, ota yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää!

Topics: Asiakkaamme, Luova suunnittelu & tarinankerronta, Verkkosivut & sovellukset

Anniina Leikas
Social Media Specialist

Kiinnostaako markkinoinnin maailma teoriassa ja käytännössä?
Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaat juttumme suoraan sähköpostiisi.

 

Tilaa uutiskirje