bg-canon
< Takaisin listaukseen

Oulun tuoreimmat tyypit

18.10.2018

Avalonin Oulun toimistoon on saatu syksyn saatossa uutta vahvistusta, kun tiimissä ovat aloittaneet Junior Community Manager Ella Rantamaa, Art Director & Concept Designer Henri Koponen, Digital Project Manager & Client Manager Elina Aronen-Raappana sekä digimarkkinoinnin harjoittelija Johannes Korpela.

 Ella, Elina, Henri, Johannes

Ella – Junior Community Manager

Olen kolmannen vuoden kauppatieteiden opiskelija ja yksi Avalonin Oulun toimiston tuoreimmista kasvoista. Pääsin hyppäämään mukaan Avalonin touhuihin syyskuun lopussa ja jo näiden muutamien viikkojen perusteella luvassa on toinen toistaan mielenkiintoisempia kuvioita!

Junior Community Managerina osallistun asiakkaiden markkinoinnin suunnitteluun ja puuhailen erityisesti sosiaalisen median sekä sisällöntuotannon parissa. Kokemusta näistä tehtävistä on minulle kertynyt muun muassa edellisten kesätöiden sekä opiskelijajärjestön hallitustoiminnan ansiosta. Aito kiinnostukseni toimialaan on johdattanut minut perehtymään markkinoinnin moniin keinoihin ja suorittamaan esimerkiksi Google AdWords -sertifikaatin. Käytän sujuvasti some-kanavia ja ymmärrän jonkin verran myös koodaamista. Erilaiset nettisivujärjestelmät ja ohjelmat ovat myös tulleet käytössä tutuiksi.

Vapaa-aikanani uppoudun mielelläni hyvän elokuvan tai sarjan tunnelmiin sekä vietän aikaa ystävieni kanssa. Sydäntä lähellä ovat myös omat lemmikit, joita mahdollisuuksien mukaan karkaankin kotikaupunkiin rapsuttelemaan.

Henri – Art Director / Concept Designer

Lokakuussa alkoi minun polkuni Avalonin Oulun toimistolla Art Directorina / Concept Designerina. Koulutustaustaltani olen verkkoteknologioihin ja graafiseen suunnitteluun erikoistunut medianomi. Olen työskennellyt verkko- ja pelialan yrityksissä sekä julkisella sektorilla verkkokehittäjänä, graafisena suunnittelijana, pelisuunnittelijana ja markkinointisuunnittelijana.

Juuri nyt teen Avalonilla verkkosivuja, palvelusuunnittelua ja teknistä toteutusta. Tarkoitus on keskittyä jatkossa visuaaliseen suunnitteluun ja markkinoinnin konsepteihin, ja odotankin työtehtäviltäni Avalonissa jotain uutta ja ihmeellistä.

Vapaa-ajallani leikin legoilla, välillä myös lapsen kanssa. Arki ja vapaa-aika pyörivät muutenkin enimmäkseen lapsen touhujen ympärillä. Uiminen ja laskettelu ovat mieluisia harrastuksia sitten joskus, kun on omaa vapaa-aikaa.

Elina – Digital Project Manager / Client Manager

Käynnistin urani Avalonin Oulun toimistolla digiprojektipäällikönä ja asiakkuuspäällikkönä lokakuussa. Noin 14 vuoden työkokemukseni kattaa markkinointiviestinnän kaikki osa-alueet, ja myös koulutustaustani on moniulotteinen sisältäen mm. tiedeviestintää, markkinointia, journalismia ja graafista suunnittelua. Olen tehnyt töitä esimerkiksi viestintä- ja markkinointipäällikkönä, päätoimittajana, viestintäasiantuntijana, graafisena suunnittelijana ja markkinointikoordinaattorina niin paikallisissa kuin kansainvälisissäkin ympyröissä.

Avalonilla pääsen tekemään monipuolista työtä, joka koostuu asiakkuuksien hoidosta sekä projektinjohdollisista tehtävistä. Digipuolen lisäksi työssäni onnistuvat myös perinteisemmät markkinoinnin alueet. Heti ensimmäisen viikon aikana olen päässyt reippaasti töihin käsiksi ja tutustumaan erilaisiin projekteihin.

Vapaa-ajallani ulkoilen, juoksen lenkkipoluilla ja kuskaan lapsia harrastuksiinsa. Samalla otan valokuvia ja videoita sekä jaan sisältöjä some-kanaviin. Soitan pianoa ja laulan lujaa aina, kun olen yksin kotona. Big band -yhtyeessäkin musisoineena erityisesti blues & jazz -musiikki on minun juttuni.

Johannes – Digimarkkinoinnin harjoittelija

Aloitin työharjoittelun Avalonin Oulun toimistossa lokakuussa. Opiskelen Lapin Ammattikorkeakoulussa tietojenkäsittelyä. Opinnoissani olen keskittynyt liiketoiminnan digitalisaatioon.

Viiden kuukauden harjoittelujaksossa tutustun mainostoimiston toimintatapoihin ja puuhailen erilaisissa, erityisesti digimarkkinointiin painottuvissa tehtävissä. Tavoitteena harjoittelujaksollani on oppia uutta markkinoinnista ja siinä hyödynnettävistä työkaluista. Avalonin porukka tuntuu jo nyt näin ensimmäisinä päivinä rennolta ja meininki muutenkin toimistolla on letkeää.

Vapaa-aikani kulutan kuntosalilla, lenkkipolulla ja videopelejä hakkaamalla. Vastapainona kaikelle elämän hektisyydelle vetäydyn välillä yksikseni pohjoiseen erämökille rentoutumaan ja kalastelemaan.

Topics: Uutiset, Henkilöstö

Avalon

Kiinnostaako markkinoinnin maailma teoriassa ja käytännössä?
Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaat juttumme suoraan sähköpostiisi.

 

Tilaa uutiskirje