bg-canon
< Takaisin listaukseen

Oulun uudet copyt

13.06.2018

Avalonin Oulun toimistolla on aloittanut touko-kesäkuun vaihteessa kaksi uutta copywriteria, kun tiimiin on hypännyt mukaan Copywriter, Concept Designer Milla Mulari ja Copywriter, Client Manager Antti Jänkälä.

MillaJaAnttiUutinen1600x900

Milla – Copywriter / Concept Designer

Olen Avalonin Oulun toimiston uusimpia vahvistuksia, ja työskentelen nimikkeillä Copywriter ja Concept Designer. Minulla on vahva koulutustausta markkinointiin ja strategiseen liikkeenjohtoon, sekä lähes 10 vuoden työkokemus Oulun High-Tech maailmasta markkinointipäällikön tehtävistä.

Nyt uudessa roolissani katson markkinointia mainostoimiston pöydän toiselta puolen, ja pääsen auttamaan useita asiakkaitamme heidän markkinoinnin suunnittelussa, markkinointiviestin sanoittamisessa sekä sisällön tuottamisessa. Parin viikon kokemuksella aloitus on ollut erittäin vauhdikas, ja olen heti päässyt työn touhuun ja tutustumaan useisiin asiakkaisiimme.

Vapaa-aika kuluu kotona kahden pienen tyttären ja miehen kanssa, ja mahdollisuuksien mukaan yritän ehtiä myös joogaan, tanssitunnille tai salille.

Antti – Copywriter / Client Manager

Aloittelin työt Avalonin Oulun toimistolla toukokuun lopulla. Mainostoimistokokemusta on viimeiset pari vuotta, jonka lisäksi olen toiminut muutaman vuoden markkinointipäällikkönä sekä 4 vuoden ”pätkän” b2b-myyntineuvottelijana.

Toimin Avalonilla copywriterina ja asiakkuuspäällikkönä. Hommat on startanneet vauhdilla, työyhteisössä on loistava yhteishenki ja tekemistä piisaa, mikä on loistava juttu, sillä kukapa peukaloita jaksaisi päivät pitkät pyöritellä.

Omalla ajalla nappaan käsiini puntit, sulkapallomailan tai kitaran, lähden keikalle tai rojahdan sohvalle elokuvan pariin. Osansa aktiivisuustasojen nousuun tuovat myös 9-vuotias lapsi sekä kaksi kappaletta kissoja.

Topics: Uutiset, Henkilöstö

Avalon

Kiinnostaako markkinoinnin maailma teoriassa ja käytännössä?
Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaat juttumme suoraan sähköpostiisi.

 

Tilaa uutiskirje