temotek-uutiskuva-1800x900
< Takaisin listaukseen

Räätälöityä markkinointiviestintää

9.06.2016 Rakentamispalveluiden moniottelija Temotek toteutti yhdessä Avalonin kanssa markkinointiviestintänsä kokonaisvaltaisen tilauudistuksen. Samalla laitettiin kuntoon myös Temotekin digitaalinen kivijalka – Temotek.fi.

Temotek on oululainen rakennusliike, joka toimii Pohjois-Suomessa, Pirkanmaalla ja pääkaupunkiseudulla. Yritys tarjoaa monipuolisia rakennuspalveluita yrityksille ja kunnille, rakentaa ja markkinoi koteja ja toimitiloja sekä tekee tilauudistuksia eri laajuuksissa. Yrityksen monipuolinen palveluvalikoima olikin yksin isoimmista haasteista markkinointiviestinnän uudistuksessa, jota lähdettiin tekemään tiiviissä yhteistyössä. Temotek etsi pitkäaikaista kumppania rinnalleen markkinointiviestinnän suunnitteluun ja toteuttamiseen, ja Avalon valittiin kumppaniksi suositusten kautta.

Yhteistyön aluksi määriteltiin Temotekin uusi, dynaaminen tone-of-voice ja kiteytettiin markkinointiviestien kärjet. Temoteklaiset ovat värikäs yhdistelmä pitkän linjan konkareita ja dynaamisia kiinteistö- ja rakennusalan uudistajia, visionäärejä ja tekijöitä, joten viestin haluttiin olevan ”jotain muuta kuin rakennusliikkeillä yleensä”. Ihmiset, Temotekin tärkein valtti, on tuotu vahvasti esille Temotekin markkinoinnissa.

Seuraavaksi edettiin Temotekin markkinointiviestinnän digitaalisen kodin www.temotek.fi uudistukseen. Sivuston rakenne-, konsepti- ja sisältösuunnittelu tehtiin tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Lopputuloksena on sivusto, jolla on kiinnitetty erityistä huomiota sisältöjen ryhmittelyyn ja helppoon löydettävyyteen, hyvään käytettävyyteen sekä visuaalisuudessa raikkaaseen ja reippaaseen fiilikseen. Kiinnostavat ja olennaiset sisällöt löytyvät helposti, ja kävijää autetaan oikeaan suuntaan. Suunnittelutyön ytimessä on ollut koko ajan myös Temotekin toimintaa ohjaava ajatus ”nähdä ja tehdä uudella tavalla”, uudistaa rakennusalan vanhoja käytänteitä.

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä kumppanuuteen Avalonin kanssa. Meillä on uudet, freesit ja informatiiviset nettisivut ja laajempi yhteistyö muun markkinointiviestinnän saralla on hyvässä vauhdissa. Työskentely Avalonin asiantuntevan, luovan ja erityisen mukavan porukan kanssa on ollut ilo. Yhteiskehittely ja sparrailu Avalonin kanssa on ollut erittäin hedelmällistä,” kertoo Temotekin markkinointipäällikkö Kaisa Roden-Pahkala.

Tutustu Temotekiin: www.temotek.fi

Tarvitseeko sinun yrityksesi viesti kirkastusta? Ota yhteyttä

Topics: Asiakkaamme, Luova suunnittelu & tarinankerronta, Verkkosivut & sovellukset

Avalon

Kiinnostaako markkinoinnin maailma teoriassa ja käytännössä?
Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaat juttumme suoraan sähköpostiisi.

 

Tilaa uutiskirje