Ruukki_1200x628px
< Takaisin listaukseen

Satakoon – Ruukki Rain Protect on lanseerattu!

10.11.2017

Joskus vaan sattuu inhimillisiä virheitä. Joskus vaan ei muista, että sää Suomessa saattaa muuttua tunnissa. Ja joskus vaan saa huomata, että pienellä innovaatiolla voi olla valtava merkitys.

Ruukki_600x300px

Ruukin asiakkaat havaitsivat seinäpaneelien kastumiseen liittyviä uhkia työmailla, ja Ruukki kehitti asiaan yksinkertaisen, mutta nerokkaan ratkaisun – paneelien yläpinnalle valmiiksi asennetun muovisuojan. Avalon puolestaan suunnitteli uuden Ruukki® Rain Protect -sadesuojauksen lanseerauksen, joka kohdistettiin arkkitehdeille, rakennesuunnittelijoille, rakennuttajille ja urakoitsijoille. Mainion yhteistyön tuloksena syntyi kampanja, jonka tärkeimmät viestit olivat: Kaikki ok! Seinäpaneelien sadesuojaus työmaalla on nyt ratkaistu. Kuivaketjussa ei ole enää heikkoa lenkkiä.

Vahvasti sähköisissä kanavissa ja somessa pyörivä kampanja ohjasi kohderyhmät aihetta ja uutta ratkaisua käsitteleville verkkosivuille. Tärkeää sisältöä jaettiin myös herättävän spotin ja viimeistellyn kuivaketjun merkitystä avaavan infografiikan avulla.

Kaiken kaikkiaan kampanja sai erinomaisen vastaanoton, eikä tarina ole vielä edes loppu. Pääasia on kuitenkin se, että aidosti hyödyllisen tuotekehityksen ansiosta seinäpaneelien kuivaketju on nyt varma ja rakentamisen projektivastaavilla on yksi iso huoli vähemmän.

Hyvä Ruukki! Laadusta on ilo viestiä – satoi tai paistoi.

Topics: Uutiset, Asiakkaamme

Avalon

Kiinnostaako markkinoinnin maailma teoriassa ja käytännössä?
Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaat juttumme suoraan sähköpostiisi.

 

Tilaa uutiskirje