MPS_Jakokuva_Face7
< Takaisin listaukseen

Sisältömarkkinointia videon voimin

3.11.2016

Osana Canonin B2B-palveluiden markkinointia suunnittelemme ja toteutamme sisältömarkkinointiohjelmaa hyödyntäen markkinoinnin automaation tuomaa tehokkuutta myyntiliidien tuottamiseen. Markkinointiohjelma, jota kehitetään vuosittain konkreettisten tulosraporttien ja niistä johdettujen analyysien valossa, koostuu useista erimuotoisista sisältömarkkinointikampanjoista.

Suunnittelimme tulostuksenhallintapalveluiden kiinnostuksen lisäämiseksi kampanjan, jonka kattoteema oli yrityksen toiminnallisen tehokkuuden lisääminen tulostuksenhallinnan ulkoistamisen avulla. Kampanjan sisältöelementteinä olivat video, infografiikka, e-opas ja artikkeli.

Käsikirjoitimme ja tuotimme videon, jossa havainnollistamme älykkään tulostuksenhallinnan roolia yrityksen tehokkuuden kasvattamisessa. Video kertoo, kuinka tulostus-, skannaus- ja kopiointitoiminnot ovat edelleen tarpeellisia toimintoja lähes jokaisessa yrityksessä. Huonosti hallinnoituna ne kuitenkin aiheuttavat turhautumista ja syövät resursseja. Canonin tulostuksenhallintapalvelun avulla tuottamaton tulostusympäristö on mahdollista muuttaa sujuvaksi palveluksi. Tällöin yrityksen työntekijöiltä vapautuu aikaa liiketoiminnan kehittämiseen.

Kuvauspaikkana hyödynsimme Canonin omia toimitiloja Helsingin Munkkivuoressa. Myös mahtava näyttelijäkaarti sekä vakuuttava spiikkeri löydettiin Canonin henkilökunnasta. Tuotannossa apunamme oli valo- ja videokuvaaja Valtteri Kantanen.

Katso video alta ja tutustu kampanjasivustoon.

Canon_MPS_video

 

Topics: Strategia, muutos & insight, Markkinoinnin automaatio, Markkinoinnin kokonaisvaltainen kumppanuus

Kristina Lindfors
Senior Copywriter / Marketing Strategist

Kiinnostaako markkinoinnin maailma teoriassa ja käytännössä?
Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaat juttumme suoraan sähköpostiisi.

 

Tilaa uutiskirje