Facebook_1200x628_valmet
< Takaisin listaukseen

Valmet event -sovellus luo lisäarvoa tapahtumavieraille

16.12.2016

Asiakkaamme Valmet järjestää joka toinen vuosi kansainvälisen Valmet Customer Days -asiakastapahtuman. Valmet halusi tänä vuonna luoda tapahtumavieraille lisäarvoa mobiilisovelluksella, joka tarjoaisi käyttäjille ajantasaista tietoa tapahtumasta ja mahdollistaisi vuorovaikutuksen. Valmet kääntyi Avalonin puoleen ja lopputuloksena syntyi Valmet Event -sovellus.

Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Avalon on tehnyt Valmetin kanssa yhteistyötä jo pidemmän aikaa erilaisten digiratkaisuiden parissa. Nyt Valmet kääntyi puoleemme, sillä kansainväliseen asiakastapahtumaan haluttiin sovellus, joka palvelisi tapahtuman osallistujia tarjoten heille ajantasaista tietoa tapahtumasta.

Toimeksiannon pohjalta syntyi Valmet Event -sovellus, joka julkaistiin App Storessa ja Google Play Storessa. Sovelluksesta voi helposti tarkistaa tapahtuman aikataulun ja esitysten sijainnit sekä katsoa lisätietoja esimerkiksi tapahtuman puhujista. Sovelluksen kautta on mahdollista myös jättää yhteydenottopyyntö ja seurata tapahtuman Twitter-syötettä, vastaanottaa push-ilmoituksia ja skannata QR-koodeja. Lisäksi sovelluksesta löytyvät niin saapumisohjeet tapahtumapaikalle kuin paikallinen sääennustekin – siis vastaukset kaikkiin tapahtumavieraan yleisimpiin kysymyksiin ja haasteisiin.

uutiskuva_tekstissa_valmet

”Sovelluksen latasi reilusti yli puolet tapahtuman kävijöistä ja saimme siitä asiakkailtamme hyvää palautetta. Positiivisten käyttökokemusten myötä suunnittelemme hyödyntävämme sovellusta globaalisti myös tulevissa tapahtumissamme.” Leena Marttinen, Vice President, Brand and Marketing, Valmet Corporation

Valmet Event -sovelluksen kaltaiset vuorovaikutteiset sovellukset ovat tehokas keino luoda asiakkaille lisäarvoa ja parantaa asiakaskokemusta. Avalon suunnittelee ja toteuttaa sovelluksia asiakkaiden tarpeisiin räätälöitynä alusta loppuun, avaimet käteen -mallilla. Jos sovellusten tai muiden digiratkaisuiden hyödyntäminen kiinnostaa, otathan yhteyttä!

Topics: Uutiset, Asiakkaamme, Verkkosivut & sovellukset, Tapahtumat

Avalon

Kiinnostaako markkinoinnin maailma teoriassa ja käytännössä?
Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaat juttumme suoraan sähköpostiisi.

 

Tilaa uutiskirje