RuukkiIsover-uutiskuva-1800x900
< Takaisin listaukseen

Totuus paneeleista

30.11.2016

Jos tuotteesi on ekologisempi, turvallisempi ja kaikin puolin hyvä valinta, on fiksua kertoa se potentiaalisille asiakkaille. Avalon pääsi koputtelemaan rakennusteollisuuden seiniä ja kertomaan koko totuuden erilaisten sandwich-elementtien eroista.

Ruukki ja ISOVER yhdistivät osaamisensa ja suunnittelivat koviin suomalaisiin olosuhteisiin sopivan Ruukki® life -sandwichpaneelin. Avalonia pyydettiin ideoimaan kampanjakonsepti, joka nostaisi mineraalivillapaneelien tunnettuutta ja nostaisi ne rakennuttajien top-of-mindiin. Konsepti kiteytyi sanaparin ”Koko totuus” -ympärille. Ratkaisussa haluttiin jakaa rakennuttajille, arkkitehdeille ja sijoittajille faktatietoa eri seinäelementtien ominaisuuksista ja kertoa totuus mineraalivillan eduista.

RuukkiIsover_sisaltokuva1_600x431px

Työn alkuvaiheessa totuutta haettiin monista tutkimuksista sekä asiantuntijoilta. Faktatiedon pohjalta Avalon suunnitteli kampanjan kärkiviestit ja paketoi totuudet lukijaystävälliseen muotoon. Tuloksena syntyi kampanjan sydän, totuuspaneeleista.fi -sivusto, jonne kerättiin ja tuotettiin asiantuntija-artikkeleita, infografiikkaa, blogeja, case-esimerkkejä ja tuoteinfoa.

Kampanjakonseptin lisäksi suunniteltiin toimenpidekokonaisuus, jolla määritellyt kohderyhmät saatiin totuussivustolle. Markkinoinnissa hyödynnettiin Ruukin ja ISOVERin omia kanavia, bannerimainontaa sekä vahvaa viestintää yritysten some-kanavissa.

RuukkiIsover_sisaltokuva2_600x431px

Avalonin, Ruukki Construction Oy:n ja ISOVERin yhteistyö sujui mainiosti, joten lähitulevaisuudessa on luvassa lisää totuuksia. Jos haluat tietää enemmän toimivasta kumppanuudesta, ota yhteyttä.

Jos taas haluat tietää, miten meidän suomalaisten tyhjentämät lasipullot muutetaan teollisuuskiinteistöjen seiniksi, lue lisää totuuspaneeleista.fi.

Topics: Uutiset, Asiakkaamme, Luova suunnittelu & tarinankerronta, Verkkosivut & sovellukset, Digitaalinen media, data & analytiikka

Avalon

Kiinnostaako markkinoinnin maailma teoriassa ja käytännössä?
Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaat juttumme suoraan sähköpostiisi.

 

Tilaa uutiskirje