Uusia_avalonilaisia_facebook
< Takaisin listaukseen

Uusia modernin markkinoinnin tekijöitä Avaloniin

12.03.2018

Avalonin rivit ovat kasvaneet joukolla uusia tekijöitä helmi-maaliskuun aikana, kun Avalonin ovesta ovat astelleet sisään Art Director / Concept Designer Terhi Palosaari, Client Director Eija Kankare sekä Marketing Coordinator / AD Assistant Essi Toikkanen.

Terhi – Art Director / Concept Designer

Aloitin kaksi viikkoa sitten AD:na ja konseptisuunnittelijana Avalonin Oulun toimistolla. Fiilis on katossa ensimmäisten kahden viikon jälkeenkin ja olen todella innoissani uusista työkavereista ja työtehtävistä. Minulla on kokemusta useista mainostoimistoista ja in-house-toimistoista Oulusta yhteensä jo yli kymmenen vuoden verran. Ensimmäinen kosketukseni mainosmaailmaan olikin juuri Avalonista, jossa suoritin Oulun ammattikorkeakoulussa opiskellessani työharjoittelun. Vahvimmat osaamisalueeni ovat erityisesti erilaiset printtituotannot ja myös digitaaliset tuotannot, kanavasta riippumatta.

Vapaa-ajalla lähellä sydäntä on valokuvaus, lukeminen sekä urheilu, jonka parissa viihdyn aina, kun aikataulu sallii. Suosikkeja nyt mm. juoksu, tanssi, thainyrkkeily, jooga. Tällä hetkellä kalenteria vapaa-ajalla täyttää perhe sekä talonrakennusprojekti, jonka arvioitu valmistuminen on maaliskuussa 2018, eli muutaman viikon päästä.

Eija – Client Director

”Voisihan tässä katsoa markkinointia täysin toisesta näkövinkkelistä – vaikkapa asiakkaan puolella”, pohdin siinä vaiheessa, kun tuli ajankohtaiseksi suunnitella uran seuraavaa steppiä.

Mutta niin vaan tein U-käännöksen takaisin toimistomaailmaan, kun minulle lankesi hieno mahdollisuus päästä Avalonin riveihin asiakkuusjohtajaksi. Tutustuessani tarkemmin Avalonin tarjoomaan ja erikoistumisalueeseen, innostuin kovasti. Tämän kaltaisessa kehityksessä ja asioiden kehittämisessä haluan olla mukana; kertomassa relevantteja, lisäarvoa tuottavia ja inhimillisiä tarinoita uusin keinoin. Uskon, että oma osaamiseni ja kokemukseni mainos- ja markkinointitoimistoissa tuo hyvän pohjan. Kokemukseni projektien johtamisesta, niiden suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä menestyksellisestä loppuunsaattamisesta ovat edelleen tarpeellisia ominaisuuksia ja taitoja myös uudessa ympäristössä.

Työntäyteisten päivien lisäksi illat ja välillä yötkin täyttää rakas pitkäaikainen harrastukseni tai pikemminkin elämäntapa, teatteri. Olen näytellyt 30 vuotta ja samalla johdan helsinkiläistä, liki 100-vuotiasta teatteria, Elannon Näyttämöä. Minut näkee usein myös katsomossa. Tässäkin suhteessa asioista oppii parhaiten, kun katsoo niitä monesta näkövinkkelistä.

Essi – Marketing Coordinator / AD Assistant

Aloitin Avalonin Oulun toimistolla helmikuun alussa markkinointikoordinaattorin / AD-assistentin tehtävissä. Ensimmäinen kuukausi on vierähtänyt vauhdilla ja olenkin jo päässyt mukaan moniin mielenkiintoisiin projekteihin. Olen suhteellisen tuore markkinoinnin tekijä, mutta intoa kehittyä ja oppia uutta löytyy sitäkin enemmän. Kokemusta minulta löytyy mm. sisällöntuotannosta, brändeistä sekä digitaalisesta markkinoinnista. Eniten kuitenkin odotan pääseväni mukaan yritysten viestin kirkastamiseen sekä sisältömarkkinointisuunnitelmien laatimiseen ja toteuttamiseen.

Vapaa-ajalla olen yleensä aina menossa, sillä erilaisia harrastuksia riittää enemmän ja vähemmän. Minut löytää kuitenkin useimmiten rinteestä lumilautailun parista tai luonnosta koiran kanssa seikkailemasta.

Topics: Uutiset, Henkilöstö

Avalon

Kiinnostaako markkinoinnin maailma teoriassa ja käytännössä?
Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaat juttumme suoraan sähköpostiisi.

 

Tilaa uutiskirje