bg-canon
< Takaisin listaukseen

UUTTA STRATEGIAOSAAMISTA ASIAKKUUSJOHTOON

13.08.2018

Eetu Tauriainen siirtyy Avalonille rikastamaan yrityksen palvelutarjontaa strategisella B2B-markkinoinnin suunnitteluosaamisella.


Avalon-Uutiskuva-Eetu-Tauriainen
Markkinoinnin konsulttina aikaisemmin työskennellyt Eetu Tauriainen aloittaa Avalonin Helsingin toimipisteessä syksyllä 2018. Samalla Eetu Tauriainen Consulting yhdistyy Avaloniin, ja Eetu tulee täydentämään Avalonin strategista suunnitteluosaamista sekä toimimaan asiakkuusjohtajana pääsääntöisesti B2B-asiakkaille.

Avalonin toimitusjohtaja Pete Laakso suhtautuu uudistukseen ja sen mukanaan tuomiin uusiin mahdollisuuksiin innokkaasti.

”Avalon on ainutlaatuisten asiakaskokemusten tuottamiseen erikoistunut markkinointitoimisto, jossa yhdistetään vahva asiakasymmärrys, luovat ideat, bränditarinat ja teknologiaosaaminen mitattaviksi tuloksiksi. Eetu on taas auttanut useita kansainvälisiä sekä suomalaisia pörssiyrityksiä kehittämään sisältöstrategioita, B2B-markkinointia sekä markkinointiteknologiaratkaisujen käyttöönottoa. Yhteenliittymän ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaitamme laajemmalla skaalalla sekä tarjoamaan uusinta tietoa modernista markkinoinnista niin nykyisille kuin uusillekin asiakkaille”, Pete toteaa.

Yhteistyöhön johtaneiden neuvottelujen aikana etenkin Avalonin monipuolinen osaaminen sekä huipputiimi tekivät Eetuun suuren vaikutuksen.

”Vaikka toimisto ei ole Suomen suurimpia, sen henkilöstö on alan parhaimmistoa, joka ymmärtää nykypäivän lainalaisuudet modernin markkinoinnin suunnitteluun ja tuotantoon. Avalon yhdistää luovan suunnittelun, sisältöosaamisen sekä teknologiaosaamisen, ja täydentää tätä kokonaisuutta vahvalla toimialaosaamisella niin B2B- kuin B2C-puolellakin. Mitattavien tulosten avulla prosesseja voidaan kehittää jatkuvasti ja muokata nopealla aikataululla asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Tässä tiimissä halusin olla mukana ja uskon, että tulemme yhdessä saavuttamaan loistavia tuloksia”, Eetu kommentoi.

Asiakkuuksia, joiden kanssa Eetu on työskennellyt aikaisemmin ovat esimerkiksi Juniper Networks, Arrow Electronics, Telia sekä Valmet. Avalon puolestaan tekee tiivistä yhteistyötä esimerkiksi Canonin, Valmetin, Stora Enson, Ruukin ja Heeroksen kanssa.

Topics: Uutinen

Avalon

Kiinnostaako markkinoinnin maailma teoriassa ja käytännössä?
Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaat juttumme suoraan sähköpostiisi.

 

Tilaa uutiskirje