REKRY: Copywriter-konseptisuunnittelija (Oulu)

REKRY: Copywriter-konseptisuunnittelija (Oulu)

Etsimme Avalonin Oulun toimistolle monipuolista copywriter-konseptisuunnittelijaa. Jos tunnistat itsesi seuraavasta kuvauksesta, saatat hyvinkin päästä hommiin jo ihan pian!

 

Mitä me toivomme sinulta?

– Voit olla joko kokenut copy tai alan nouseva tähti, mutta sinulla on jo hankittua ymmärrystä copywriterin tehtävistä sekä alalle sopivaa koulutusta ja työkokemusta.
– Sukellat sujuvasti erilaisten asiakkaiden maailmoihin, oivallat oleellisen ja kiteytät asiat luovasti ja erottuvasti.
– Tunnet erilaiset tekstityylit ja kirjoitat oikeakielistä tekstiä eri julkaisukanaviin, also in English. Ymmärrät myös SEO:a ja somea.
– Ideat ja konseptit soljahtavat näppikseltäsi myös kiperissä tilanteissa, pystyt vetelemään yhtä aikaa useista naruista ja ohjaamaan omaa ajankäyttöäsi.
– Osaat kuunnella asiakkaiden toiveita herkällä korvalla ja olet sosiaalisissa tilanteissa luonteva ja vakuuttava. Saat asiakkaat rakastumaan paitsi ideoihisi myös itseesi.
– Vaalit omalta osaltasi loistavaa työilmapiiriämme, sinun kanssasi on mukava tehdä töitä.

Sinulla voi olla myös muita supervoimia, joista kuulemme mielellämme lisää!

 

Mitä saat meiltä?

– Monipuolisia asiakkuuksia, mielenkiintoisia työtehtäviä ja aina erilaisia työpäiviä.
– Kokeneiden ammattilaisten, ihanien työkaverien tuen ja yhteistyön.
– Mahdollisuuden laajentaa omaa osaamistasi ja työnkuvaasi vahvuuksiesi mukaan. Meiltä on mahdollista myös lähteä työvaihtoon muihin eurooppalaisiin ICOM-toimistoihin.

 

Miten voit hakea?

Haku tähän tehtävään on suljettu. Saimme monta erittäin mielenkiintoista hakemusta, ja etenemme nyt haastatteluiden kanssa. Kiitos kiinnostuksesta!