REKRY: Digi-AD helsinkiin

Huomio, sinä Suunnittelija isolla ässällä! Avalonin Helsingin toimistossa olisi nyt loistopaikka Digi-AD:lle, jolla on kykyä huippusuunnitteluun sekä intoa ja rohkeutta kehittää hienojen kansainvälisten ja kotimaisten brändien markkinointiviestintää. 

Avalon on erikoistunut luovaan suunnitteluun ja moderniin markkinointiin. Rakennamme dataan perustuvia strategisia konsepteja, kampanjoita, aktivointeja ja sisältöjä, jotka synnyttävät ainutlaatuisia asiakaskokemuksia ostopolun kaikissa vaiheissa. 

Odotamme sinun ymmärtävän digimaailman monet mahdollisuudet, ja jos lisäksi seuraat digisuunnittelun trendejä, kehität mielelläsi osaamistasi ja ymmärrät laajemminkin UI- ja UX-suunnittelun saloja, ota yhteyttä välittömästi, heti tai nyt! Meillä pääset modernin markkinoinnin huippujengiin, jossa saat tehdä pieniä ja suuria markkinointitekoja kannustavassa ja kokeilevassa ilmapiirissä. Ja plussaa sinulle ropisee sitä enemmän, mitä enemmän innostut somesta, Googlesta, blogeista, videoista ja kaikesta muusta kivasta.

Mahdollisiin kyselyihisi vastaa Petri Laakso, sähköpostitse: pete.laakso@avalon.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen, CV ja mahdollinen portfoliosi viimeistään 15.4.2018 tästä: https://www.avalon.fi/duuniin/

Ps. Jos se olet sinä, superlämpimästi tervetuloa! Meihin ja hauskaan porukkaamme voit tutustua jo nyt Instassa.