REKRY: Digi-Proikkari Helsinkiin

Being a project manager is easy. It’s like riding a bike, except the bike is on fire, you’re on fire and you’re in hell” – vanha foinikialainen sananlasku

Ei vaan….

Avalonin Helsingin toimistolla on nyt paikka auki juuri sinulle, digitaalisen maailman kommervenkit ymmärtävä projektipäällikkö.

Erikoisosaamisalaamme on kokonaisvaltaisten asiakaskokemusten ymmärtäminen ja markkinoinnin suunnittelu, toteutus ja kehittäminen. Suhtaudumme intohimoisesti digiin ja moderniin markkinointiin. Rakennamme dataan perustuvia strategisia konsepteja, kampanjoita, aktivointeja ja sisältöjä, jotka synnyttävät ainutlaatuisia asiakaskokemuksia ostopolun kaikissa vaiheissa. Toivommekin, että myös sinulta löytyy into ja palo juuri näitä asioita kohtaan.

Etsimme järjestelmällistä, analyyttistä, tiimiään puolustavaa joukkuepelaajaa, joka uskaltaa myös työpäivän päätteeksi katsoa peiliin ja huokaista helpotuksesta, kun kaikki on tullut hoidettua ajallaan. Meillä on ihanaa, tule tänne!

Lue lisää ja lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen sekä CV:si viimeistään 21.6.2018 tästä: https://www.avalon.fi/duuniin/

Mahdollisiin kyselyihisi vastaa toimitusjohtaja Petri Laakso sähköpostitse: pete.laakso@avalon.fi.

Ps. Meillä työskentelee mahtava porukka markkinoinnin ammattilaisia. Tutustu porukkaamme Instassa.