Valley Bros. on markkinointiviestintään, kasvumarkkinointiin, liikkuvaan kuvaan ja projektiviestintään keskittynyt innovatiivinen yritysperhe, jonka toiminnassa yhdistyvät datalähtöinen liiketoiminnan kehittäminen sekä luova elämysteollisuus.

Digitalisaation kaikkia mahdollisuuksia hyödyntävä Valley Bros. on nimensä mukaisesti Laakson veljesten – Jari ja Petri Laakson – omistama yhtiö. Mukana olevien tytär- ja osakkuusyhtiöiden yhteinen liikevaihto on noin 5 miljoonaa euroa. Yritysperheessä työskentelee tällä hetkellä 55 huippuosaajaa, joiden lisäksi ydinliiketoimintojen tukena on Cream Bank -osaajapooli sekä muutamia tarkkaan valittuja kumppaneita.

ava nt hb jq

Avalon on vuonna 1994 perustettu markkinointitoimisto, joka tarjoaa kasvuhakuisille yrityksille modernin markkinoinnin kokonaisvaltaista kumppanuutta. Meillä on toimistot sekä Helsingissä että Oulussa – lisäksi kuulumme itsenäisten markkinointitoimistojen ICOM-yhteistyöverkostoon, joka käsittää 80 mainos-, viestintä- ja mediatoimistoa yli 60 maassa.

avalon_rekry

NTRNZ media on palkittu, sisällöntuotantoon ja markkinointiin erikoistunut luova talo. Luomme formaatteja, sisältöjä ja konsepteja kaikille alustoille, kanaville ja medioille maailmanlaajuisesti. Yhdistämme visuaalisuuden, verkkopalvelut ja liikkuvan kuvan vaikuttaviksi kokonaisuuksiksi. Inspiraatiomme kumpuaa puhtaasta, pohjoisesta luonnosta.

ntrnz_banneri

Hubit on palkittu HubSpot Solution Partner sekä datalähtöinen HubSpot CRM ja Sales -asiantuntija. Pohjoismaiden johtavana HubSpot-talona autamme kaiken kokoisia yrityksiä luomaan prosesseja ja ohjelmia yhtenäiselle markkinoinnille ja myynnille.

Myynti ja markkinointi

Joiqu on digitaalista työtilaa ylläpitävä ja kehittävä yritys, jonka maailman helppokäyttöisin projektiviestintäalusta auttaa tiimejä ja yrityksiä keskittämään viestinnän, tiedon ja tärkeät tiedostot yhteen helppokäyttöiseen sijaintiin.

Joiqu

28 vuotta digitalisaation aallonharjalla

Valley Bros. -ryhmällä ja sen avainhenkilöillä on vahvat näytöt digitalisaation hyödyntämisestä omien yritystensä ja asiakkaidensa liiketoimintojen kehittämisessä. Yhtiö tavoittelee vahvaa kasvua ja on kiinnostunut panostamaan osaamispääomaansa startup-yritysten kehittämiseen ja jo olemassa olevien yritysten kasvun mahdollistamiseen ja vauhdittamiseen.

Ota yhteyttä, keskustellaan lisää mahdollisesta yhteistyöstä.

 

Nyt haemme VB-ryhmälle myös HR Specialistia!

Hyppää isoihin tennareihin ja tule työskentelemään VB-ryhmän mahtavien ihmisten kanssa. Käytännössä tulisit vastaamaan osakkuusyritysten HR-asioista, koulutuspoluista, osaamisen kehittämisestä ja resurssien jakamisesta yritysten välillä sekä osallistuisit uuden Cream Bank -osaajapoolin pystyttämiseen ja vetämiseen.

Ihan tavallisesta HR-työstä ei siis ole kyse ja siksi sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaasi hyvinkin paljon. Mikäli kiinnostuit tehtävästä jo näillä varsin kapeilla tiedolla, ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita Jarille numeroon 0400 587 253. Jutellaan lisää ja tarkennetaan asioita yhdessä.

 
jar-laaks

Jari Laakso


0400 587 253

 

pet-laaks

Pete Laakso


0400 863 007