Valley Bros. Oy on nimensä mukaisesti Laakson veljesten – Jari ja Petri Laakson – omistama yhtiö, jolla on vahva ote digitalisaatioon ja sen hyödyntämiseen liiketoiminnan kehittämisessä.


Valleyn tyttäret Avalon, Joiqucom ja Hubit, sekä ottopoika NTRNZ

Valley Bros. -ryhmän liiketoiminta perustuu tytäryhtiöidemme Avalonin, Joiqucomin, Hubitin sekä osakkuusyhtiömme NTRNZ median liiketoimintojen edistämiseen. Avalon Oy on vuodesta 1994 toiminut moderniin markkinointiviestintään erikoistunut luova toimisto ja Joiqucom Oy projektiviestintään maailman helppokäyttöisimmän työkalun luonut startup. Tuorein ryhmän jäsen Hubit Oy on ketterä uuden sukupolven Inbound-konsulttitoimisto, HubSpot Agency Partner -ohjelman jäsen. Tytäryhtiöidensä lisäksi Valley Bros. omistaa 30 % liikkuvaan kuvaan erikoistuneen tuotantoyhtiö NTRNZ media Oy:n osakekannasta.

Olemme toimineet digitalisaation aallonharjalla jo 25 vuoden ajan omien yritystemme toimintoja kehittäen. Meillä on vahvat näytöt digimarkkinoinnista ja yritysten toimintojen automatisoinnista, joka on tuonut meille merkittäviä kustannussäästöjä, ja mahdollistanut keskittymisen liiketoimintojen edistämiseen ja kasvattamiseen.

Osaamispääomasijoittaminen ja hallitustyöskentely

Yhtiömme tavoittelee vahvaa kasvua. Olemme kiinnostuneet panostamaan osaamispääomallamme myös muihin startup-yrityksiin ja jo olemassa oleviin toimijoihin. Monessa yrityksessä brändäys ja markkinoinnin, myynnin ja viestinnän kehittäminen jäävät muiden asioiden jalkoihin. Me tarjoamme parinkymmenen vuoden kokemuksemme näiltä alueilta potentiaalisten yritysten käyttöön. Sijoituksissamme painotamme digitalisaatioon, markkinointiviestintään, mobiiliin liiketoimintaan tai näihin läheisesti liittyvien toimialojen yrityksiin.

Tarjoamme asiantuntemustamme digitalisaatiosta myös yrittäjien, yritysten johdon, hallitusten ja johtoryhmien käyttöön. Yrittäjä Jari Laakso toimii useiden eri yritysten hallituksissa joko hallituksen puheenjohtajana tai hallituksen jäsenenä.

Kerromme mielellämme lisää toiminnastamme, osaamisestamme ja kokemuksistamme digitalisoituvassa yritysmaailmassa. Pohditaan yhdessä, kuinka digitalisaatio hyödyttäisi sinua ja yritystäsi. Ota rohkeasti yhteyttä!

jar-laaks

Jari Laakso

Chairman & Entrepreneur
0400 587 253

pet-laaks

Pete Laakso

Partner
0400 863 007