Webinaarit avaimet käteen -palveluna

Virtuaalitapahtumat ja webinaarit avaimet käteen -palveluna

Virtuaalitapahtumat ja webinaarit ovat oiva lisä minkä tahansa yrityksen markkinointi- ja myyntipaletissa. Ne ovat nimittäin todella tehokas ja tuottava tapa välittää kerralla paljon tietoa yrityksestä, sen tuotteista ja palveluista kohderyhmälle, jonka huomio on jo saatu kahlittua.

Parasta on, ettei sinun tarvitse murehtia edes tuotantopuolen kommervenkeistä ja teknologisista haasteista. Sillä me tarjoamme virtuaalitapahtuma- ja webinaarituotantoja avaimet käteen -palveluna. Tämä tarkoittaa, että me voimme hoitaa kaiken aiheiden ideoimisesta sisällöntuotantoon ja kutsuprosessiin sekä lähetyksen valmisteluun, kuvaamiseen ja tekniseen tuotantoon.

 

Palveluumme sisältyy

  • Aiheiden ja sisällön ideointi
  • Nauhoitukseen tarvittavat työkalut
  • Automatisoitu kutsuprosessi
  • Mainonta sosiaalisessa mediassa
  • Sisällöntuotanto ja stilisointi
  • Esityksen nauhoitus ja esitysmateriaalien jälkitoimitus

Livelähetys vai nauhoitus?

Tapahtumat voidaan toteuttaa livenä, nauhoitteena tai näiden yhdistelmänä. Nauhoittaminen antaa hieman pelivaraa. Mutta todellinen vaikutus katsojiin edellyttää vuorovaikutusta. Livetapahtumassa voidaan puhenvuoro jakaa myös osallistujille ja kysymyksiin voi vastata tuoreeltaan. 

Kokemus kasvaa tekemällä

Edistyksellisimmät asiakkaamme ovat jo vuosia luottaneet meidän apuumme sekä videotuotannoissa että tapahtumien sisällöllisessä ideoinnissa ja toteutuksien hiomisessa huippuunsa. Viime aikoina olemme päässeet yhdistämään oppimme molemmilta osa-alueilta!

Olemme auttaneet kymmenkunta yritystä ponnistamaan webinaarien, verkkotapahtumien ja livestreamien jännittävään maailmaan. Tunnemme eri teknologia-alustat ja niiden mahdollisuudet. Olemme hioneet kutsu- ja tuotantoprosessit kuntoon. Joten nyt pallo on sinulla! Millaisella tapahtumalla haluat kohderyhmääsi säväyttää?

Vinkkimme virtuaalitapahtuman järjestämiseen

Mietityttääkö interaktiivisen virtuaalitapahtuman järjestäminen? Koostimme blogiimme muutaman vinkin, jotka avittavat sinua lähemmäs kohti onnistunutta tapahtumaa.

 

Lue blogi

Useaa sisältömuotoa hyödyntävä virtuaalitapahtuma

Autoimme Canon Nordicia järjestämään virtuaalitapahtuman kansainväliselle yleisölle. Tapahtuma koostui kolmesta ennalta äänitetystä esityksestä, kahdesta lyhytelokuvasta ja suorasta Q&A-istunnosta.

 

Kiinnostuitko?

Asiakkaamme luottavat meihin kumppaninaan ennen kaikkea ketterien työtapojen, mutkattoman yhdessä tekemisen sekä onnistuneiden projektien ansiosta. 

Täytä yhteydenottolomake, niin jutellaan lisää!