iStock-897954642

KANSAINVÄLISYYS | ICOM NETWORK

Kuulumme ICOM Networkiin, maailman suurimpaan ja kattavimpaan riippumattomien markkinoinnin toimijoiden yhteistyöverkostoon.

Mikäli organisaatiollanne on kansainvälistymissuunnitelmia, verkostomme on voittamaton voimavara toimintanne laajentamiseen. ICOM on kanava, jonka kautta palvelemme paremmin ja rakennamme kansainvälisiä tiimejä toimeksiantoihin.

ICOMin ydin on avoin tiedonvaihto samanhenkisten toimistojen kesken, mikä tuo ihmiset ympäri maailmaa lähemmäksi brändejä yhdistämällä luovaa ajattelua maailman eri kolkista. Arjessa ICOM-yhteistyö näkyykin aktiivisena tiedonvaihtona ja asiakasymmärryksen karttumisena. ICOMin ansiosta tiimimme työskentelevät saumattomasti yli maarajojen, jotta kielelliset sävyt ja kulttuurien erilaiset vivahteet huomioidaan asiakkaan kaikki tarpeet huomioon ottaen.

Maailmanlaajuinen ICOM-verkosto käsittää 80 itsenäistä mainostoimistoa yli 60 maassa, kattaen 95 % maailman markkina-alueista. Avalon on ICOM-verkoston ainoa edustaja Suomessa.

 

ICOM_Network_Member_www

 

Pohjoista Voimaa

Oulun Sähkönmyynti Oy uudisti kuluttajille suunnatun sähkötuotevalikoimansa, jota tukemaan Avalon teki menestyksekkään markkinointikonseptin ja lanseerauskampanjan. 


Lue lisää

Canon Kaffegram

Kaikki rakastavat koirakuvia! Tällä ajatuksella lähdimme toteuttamaan valokuvauskampanjaa yhteistyössä pitkäaikaisen asiakkaamme Canonin ja valokuvaaja Harri Tarvaisen kanssa. 


Lue lisää

Levi Ski Resort

Levi Ski Resort halusi uudistaa digitaalisen asiakaskokemuksensa. Rakensimme rinneyhtiön palveluista ja käytössä olevista teknologioista selkeän, keskitetyn digitaalisen kokonaisuuden. 


Lue lisää

3 STEP IT

3 Step IT:n ja Avalonin yhteistyön kulmakivinä ovat kokonaisvaltainen kumppanuus, strateginen sisällöntuotanto ja digitaalisten prosessien hiominen tehokkaaksi automaatiota hyödyntäväksi markkinointiohjelmaksi.


Lue lisää

Fööni

Nostetta, haastetta ja vapaapudotuksen riemua! Menestyksekäs lanseeraus viitoitti tien kasvaville kävijävirroille sekä vankan pohjan liiketoimintaa kasvattavalle markkinoinnille. 


Lue lisää

Spectral Engines

Spectral Enginesin kansainvälinen tarina sai lentävän lähdön, kun Avalon rakensi yritykselle vahvan brändin sekä uuden tavan markkinoida ja tavoittaa kohderyhmiä tukemaan kasvuyrityksen menestystä. 


Lue lisää