<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1570276&amp;fmt=gif">
Skip to content
Ota yhteyttä! >

19.04.2024

Avalonin iCX-podcast

Tässä podcastsarjassa keskitymme tarkastelemaan sitä, miksi asiakaskokemuksella on väliä; mitä hyötyä asiakaskokemukseen panostamisella on bisneksellesi, ja miten asiakaskokemuksien tuottamisesta tehdään älykästä, pitkälle automoitua ja koko organisaation toimintaa ja resurssitehokkuutta parantavaa.

Jakso 7

Käyttäjälähtöinen palvelukehitys nojaa asiakastarpeiden syvälliseen kartoittamiseen

Käyttäjälähtöinen muotoilu edellyttää syvällistä asiakasymmärrystä, joka kattaa asiakkaan tarpeet, tavoitteet ja mahdolliset haasteet. Kuuntele asiakaskokemusjohtajamme Mikko Nirhamon podcast-jaksosta siitä, miksi ja miten  asiakastarpeet kannattaa kartoittaa.

Kuuntele jakso 7

Kesto: 5 min 18 sek

Jakso 6

Asiakaskokemuksen kehittäminen on koko firman yhteinen tehtävä

Useimmiten siirtyminen tuotantolähtöisyydestä asiakaskeskeisyyteen tarkoittaa yrityksille muutosmatkaa, joka koskettaa koko yritystä. Kuuntele operatiivisen johtajamme Nikon podcast-jaksosta, miten matkaan kannattaa varautua.

Kuuntele jakso 6

Kesto: 5 min 26 sek

Jakso 5

Älykäs asiakaskokemus liiketoiminnan kasvun vauhdittajaksi

Operatiivinen johtaja Niko Grandell tarkastelee asiakaskokemuksen kehittämistä liiketoiminnan näkökulmasta. Tässä jaksossa keskitytään siihen, miksi sinunkin yrityksesi kannattaa panostaa älykkään asiakaskokemuksen tuottamiseen.

Kuuntele jakso 5

Kesto: 4 min 38 sek

Jakso 4

Älykäs asiakaskokemus – kun tunne, älykkyys, teknologia ja data kohtaavat

Podcastimme neljännessa osassa Avalonin operatiivinen johtaja Niko Grandell avaa tarkemmin sitä, mitä älykkäällä asiakaskokemuksella tarkoitetaan.

Kuuntele jakso 4

Kesto: 5 min 41 sek

Jakso 3

Testaa asiakaskokemus ennen isoa investointia digitaalisen palvelun kehitykseen

Muotoilujohtaja Mikko Nirhamo lähestyy asiakaskokemuksen kehittämistä käyttäjälähtöisen suunnittelun näkökulmasta. Mikon ensimmäinen podcast-jakso syventyy vastaamaan siihen, miksi asiakaskokemus kannattaa testata ennen isoa investointia.

Kuuntele jakso 3

Kesto: 9 min 8 sek

Jakso 2

Tekoäly kasvumarkkinoinnissa ja älykkään asiakaskokemuksen kehittämisessä

Podcastimme toisessa jaksossa johtaja Pete Laakso kertoo tekoälyn roolista kasvumarkkinoinnissa ja älykkään asiakaskokemuksen tuottamisessa.

Kuuntele jakso 2

Kesto: 6 min 46 sek

Jakso 1

Älykkään asiakaskokemuksen voima

Asiakaskokemus (CX) on noussut tärkeäksi valtiksi yrityksille, jotka haluavat erottua kilpailijoista, kehittää asiakasuskollisuuttaan ja kasvattaa liikevaihtoaan. iCX on strateginen välttämättömyys. Podcastsarjamme avausjaksossa johtaja Pete Laakso käy läpi ICX:n avainkomponentteja ja hyötylupauksia.

Kuuntele jakso 1

Kesto: 6 min 48 sek

Heräsikö kiinnostuksesi?

Jos haluat jutella lisää älykkäästä asiakaskokemuksesta, tekoälystä tai dataekosysteemistä, täytä yhteydenottolomake, niin jutellaan lisää!

 

Asiakaskokemus (CX) on noussut tärkeäksi valtiksi yrityksille, jotka haluavat erottua kilpailijoista, kehittää asiakasuskollisuuttaan ja kasvattaa liikevaihtoaan.