<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1570276&amp;fmt=gif">
Skip to content
Ota yhteyttä! >

11.10.2023

Avalonin iCX-podcast

Avalon ICX-Podcast

Tässä podcastsarjassa keskitymme tarkastelemaan sitä, miksi asiakaskokemuksella on väliä; mitä hyötyä asiakaskokemukseen panostamisella on bisneksellesi, ja miten asiakaskokemuksien tuottamisesta tehdään älykästä, pitkälle automoitua ja koko organisaation toimintaa ja resurssitehokkuutta parantavaa.

Jakso 1

Älykkään asiakaskokemuksen voima

Asiakaskokemus (CX) on noussut tärkeäksi valtiksi yrityksille, jotka haluavat erottua kilpailijoista, kehittää asiakasuskollisuuttaan ja kasvattaa liikevaihtoaan. iCX on strateginen välttämättömyys. Podcastsarjamme avausjaksossa johtaja Pete Laakso käy läpi ICX:n avainkomponentteja ja hyötylupauksia.

Kuuntele jakso 1

Kesto: 6 min 48 sek

Jakso 2

Tekoäly kasvumarkkinoinnissa ja älykkään asiakaskokemuksen kehittämisessä

Podcastimme toisessa jaksossa johtaja Pete Laakso kertoo tekoälyn roolista kasvumarkkinoinnissa ja älykkään asiakaskokemuksen tuottamisessa.

Kuuntele jakso 2

Kesto: 6 min 46 sek

Jakso 3

Testaa asiakaskokemus ennen isoa investointia digitaalisen palvelun kehitykseen

Muotoilujohtaja Mikko Nirhamo lähestyy asiakaskokemuksen kehittämistä käyttäjälähtöisen suunnittelun näkökulmasta. Mikon ensimmäinen podcast-jakso syventyy vastaamaan siihen, miksi asiakaskokemus kannattaa testata ennen isoa investointia.

Kuuntele jakso 3

Kesto: 9 min 8 sek

Heräsikö kiinnostuksesi?

Jos haluat jutella lisää älykkäästä asiakaskokemuksesta, tekoälystä tai dataekosysteemistä, täytä yhteydenottolomake, niin jutellaan lisää!

 

Asiakaskokemus (CX) on noussut tärkeäksi valtiksi yrityksille, jotka haluavat erottua kilpailijoista, kehittää asiakasuskollisuuttaan ja kasvattaa liikevaihtoaan.